Dnevni horoskop za 05.06.2018.

0

Ovan


Danas ćete funkcionisati na dva načina – ili ćete se povući u sebe, ćutati i raditi ili ćete pak biti pretjerano nervozni i jedva čekati da vam neko nešto kaže da biste mogli da mu odbrusite. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu.
 

Bik


Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite danas u kontakt je evidentna. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude ni situacije. Sa voljenom osobom mješavina strasti i tenzije.
 

Blizanci


Sto puta su vas neke osobe iznevjerile, kada su obećanja ili dogovori u pitanju, i vi nikako da se naučite pameti. Ista situacija će se ponoviti i danas. Ne reagujte, bolje ih ignorišite u potpunosti. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.
 

Rak


Previše primate k srcu neke situacije, previše lično shvatate primjedbe ili kritike od strane nadređenih. Danas ste pogotovo previše osjetljivi. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.
 

Lav


Čini vam se da vaši planovi, koliko god oni bili dobri, uvijek u posljednjem momentu dožive neki zastoj ili pak morate da jurite da biste sve završili na vrijeme. Malo vas umara sve ovo. Sa voljenom osobom ste čas u ljubavi, čas u nekim besmislenim raspravama. Nešto ste preosjetljivi danas.
 

Djevica


Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, ali i veliko razmišljanje kako da odnos sa jednom osobom vratite na normalno funkcionisanje. Ne želite da sebi stvarate neprijatelje u radnoj sredini. Jedna osoba u vama izaziva velike strasti i često razmišljate o njoj.
 

Vaga


Vi biste na jednu stranu, ali se šefovi ne slažu sa vašim metodama i postupcima i uporno vas guraju na drugu. Imate dvije mogućnosti – ili da nevoljno prihvatite ili da se raspravljate. Na vama je šta ćete. Emotivno – čas vi pravite problem, čas voljena osoba. Malo mira danas.
 

Škorpija


Toliko se možete pogubiti u nekim planovima da ćete propustiti da uradite ono što imate od obaveza pa ćete poslije juriti kao muva bez glave. Ne uspijevate da nađete zajednički jezik kada je neki dogovor sa partnerom ili sa osobom koja vam se dopada u pitanju. Neko se mora prilagoditi.
 

Strijelac


Neke finansijske pogodnosti ili prilike vam se mogu izmaknuti iz ruku ukoliko budete suviše čekali i oklijevali. Takođe, moguće je da ćete se istrošiti više nego što ste planirali. Pokušavate da pronađete način da poboljšate komunikaciju sa jednom osobom, ali to sada dosta teško ide.
 

Jarac


Evidentno je razmimoilaženje u komunikaciji i dogovorima sa kolegama. Potrebno je pronaći kompromis, jer na ovaj način nećete postići ama baš ništa. Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom – oboje umijete da se inatite i budete tvrdoglavi i kada treba i kada ne treba.
 

Vodolija


Čas ste u super raspoloženju, čas ujedate sve oko sebe. Kolege mogu biti iznenađene vašim promjenama raspoloženja i neće znati kako da se postave prema vama. Potrebno vam je da se rasteretite malo ili se odmorite ili “izduvajte” mozak kroz neku šetnju ili fizičke aktivnosti.
 

Ribe


Danas ćete uglavnom samo otaljavati ono što imate od obaveza. Moguće je da ćete se čak truditi da usporavate sebe, jer ne želite da vam nakače još dodatnih poslova. Emotivno niste zadovoljni – svi vaši planovi za danas će morati da se prolongiraju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info