Dnevni horoskop za 03.06.2018.

0

Ovan


Tranzitni Mjesec je u vašem polju prijatelja i, u suštini, najbolje ćete provesti ovaj dan ako sebe usmjerite baš na tu stranu. Potrebno vam je da se opustite, da budete dobro raspoloženi i otvorenog srca. A ko vas bolje poznaje od vašeg društva?
 

Bik


Bikovima je potrebno da malo izađu iz kuće, da promrdaju, da odu u šetnju po tržnom centru, da obiđu neke ljude koje odavno nisu vidjeli. Ili da uhvate voljenu osobu pod ruku i odu na ručak u restoran, u bioskop… Vidjećete koliko će vam ovo prijati i opustiti vas.
 

Blizanci


Blizanci su od ranog jutra napravili dobar plan za ovaj dan i spremili za sebe i osobe koje vole brdo zabavnih i podsticajnih aktivnosti. Sve, sve, samo da se ne sjedi kod kuće. Uživaćete istinski u ovom danu. Dobri kontakti sa suprotnim polom.
 

Rak


Vi ćete se probuditi i odmah krenuti sa pravljenjem planova – šta sve danas treba uraditi po kući i oko kuće, kakvim sve obavezama treba posvetiti svoje vrijeme? Imate namjeru da budete vrijedni, ali uzmite makar jedan dio ovog dana za svoje opuštanje.
 

Lav


Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i svakako biste ovaj dan trebali da posvetite svojoj voljenoj osobi. Pogotovo što je u protekloj sedmici bilo toliko nesuglasica između vas dvoje. Zato sada ispravite sve što možete.
 

Djevica


I vama su danas neke obaveze na prvom mjestu, što je svakako pohvalno, ali ne biste trebali da im posvetite baš cijeli dan. Okrenite se svojim ukućanima, članovima porodice, okrenite se emotivnom partneru – svima njima je takođe potrebno vrijeme sa vama.
 

Vaga


Tranzitni Mjesec danas je u vašem polju ljubavi. Pa šta vam je više potrebno? U prevodu, dan provedite sa osobom koju volite ili se bacite u osvajanje onoga ko vam je prirastao za srce. Provod je u svakom slučaju zagarantovan.
 

Škorpija


Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju doma, što svakako govori da biste trebali da više posvetite vrijeme svojim ukućanima, ali i sebi. Znači, odmorite se dobro, nađite nešto što vas relaksira i opušta i spremite se za novu radnu sedmicu.
 

Strijelac


Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka pa je sigurno da će veći dio vašeg dana proći u jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi. Ovo je pravi trenutak da i sa voljenom osobom popričate o nekim zajedničkim planovima.
 

Jarac


Tranzitni Mjesec je u vašem polju ličnih vrijednosti, hrane, novca pa biste ovaj dan najbolje proveli ako sa osobama koje volite odete u neki šoping i usput prođete i svratite u omiljeni restoran. Ili, pripremite zajedno sa prijateljima neku zakusku i okupljanje u svom domu.
 

Vodolija


Tranzitni Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam jednu podsticajnu energiju i želju da što više stvari danas uradite, sa što više se ljudi vidite… Jednostavno, želite da budete u pokretu i da svoje dobro raspoloženje sa svima podijelite.
 

Ribe


Razmišljaćete o tome šta biste mogli uraditi da neke situacije riješite i popravite. Nemojte se previše opterećivati i tovariti sebi težinu i pritisak. Bolje je da ovaj dan iskoristite za druženje i kontakte sa prijateljima koje dugo niste vidjeli. Opustićete se.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info