Dnevni horoskop za 02.06.2018.

0

Ovan


Mogući su propusti u komunikaciji. Pazite da nečije privatne detalje ne ispričate osobi koja će ih prenijeti dalje. Ako radite na povjerljivom finansijskom projektu bićete pod velikim pritiskom, ali ćete donositi dobre odluke. Porodična situacija biće napeta zbog nečije nepopustljivosti.
 

Bik


Znaćete se nametnuti, istaknuti najbolje na sebi, a ljudi će vam se obraćati s pitanjima, ponudama i prijedlozima. Prihvataćete pozive za izlazak kojih će biti više nego što očekujete. Ako se nađete u većem društvu, zablistaćete dosjetkama, a možda nekog i osvojite.
 

Blizanci


Promijeniće se vaš način doživljavanja stvarnosti. Postaćete borbeniji, a takmičarski duh će biti istaknutiji. Nove ljubavne simpatije su na pomolu. Noviteti će biti vezani uz osobu koja radi s vama ili se bavi sličnim poslovima. Nećete imati teškoća s učenjem ili polaganjem ispita.
 

Rak


Radićete prekovremeno ili pripremati važan projekat u kojem će učestvovati veliki broj ljudi. Vaša uspješnost zavisiće od tuđih usluga, znanja i sposobnosti. Godiće vam česti susreti i još češće poruke koje će vam slati simpatija. Imaćete osjećaj da vaš odnos napreduje i da situaciju držite pod kontrolom.
 

Lav


Nesigurni ste i razdražljivi pa će osobama koje s vama sarađuju ili žive biti teško komunicirati. Moraćete prihvatiti da sve što ne možete promijeniti, jednostavno pustite da se dogodi samo po sebi. Učinite sebi život ugodnijim, ne zaboravite na njegove lijepe strane. Posvetite se hobijima, sportu i svemu što može oplemeniti tijelo i duh.
 

Djevica


Planetarne energije činiće vas privlačnima i društvenima. Znaćete se pravilno postaviti u različitim situacijama, neugodne preokrenuti na humor, a u onima dobrim maksimalno uživati. Bićete lukavi i diplomatični, što će se povoljno odraziti na poslovni život. U ljubavi ćete biti vrckavi i željni novih iskustva.
 

Vaga


Osjećaćete umor, ali znaćete da je bolje da sami završite posao nego da se oslanjate na osobe u čije sposobnosti sumnjate. Jedna će vas vijest uznemiriti, ali ne gubite živce, ionako će se sve okrenuti u vašu korist. U braku će nedostajati dobre komunikacije. Partner vas ne razumije i ne pomaže onoliko koliko očekujete.
 

Škorpija


Vaša kreativnost mnoge će ugodno iznenaditi, a poslovna efikasnost oduševiti nadređene. Znaćete se zabavljati i biti ozbiljni kada to zatreba. Ako vam posao podrazumijeva nastup i rječitost – zablistaćete. Bilo da ste u braku ili sami, ljubavni će život procvjetati. Planete podržavaju zbližavanje s osobom koja vam se sviđa.
 

Strijelac


Neki saradnici vam neće biti naklonjeni, ali ćete zato uživati potporu uticajnih ljudi. Činiće vam se da se uzalud trudite, ali vrijeme će pokazati drugačije. Mogli biste riješiti ključna pitanja poput kupoprodaje nekretnina, sticanja stanarskog prava ili dobivanja kredita. Na poslovne izazove odgovorite povećanim naporima.
 

Jarac


Ispunjavajte obećanja, poštujte rokove i ne govorite ono iza čega ne stojite. U protivnom biste mogli navući na sebe nečiju ljutnju ili dovesti u pitanje svoj ugled. Moguće su sudske parnice, odnosno aktivnosti vezane uz sud, pravo i zakone. Pazite kako vozite u saobraćaju i čuvajte se saobraćajnih prekršaja.
 

Vodolija


Raščistite ljubavne nedoumice, odlučite se za odnose i partnere koji pružaju sigurnost i izbjegavajte veze zasnovane samo na fizičkoj privlačnosti. Dan je dobar za ugovaranje liječničkih pregleda ili odlazak stomatologu, a oni koji su u potrazi za poslom, mogli bi ga i dobiti.

Ribe


Planetarni uticaji biće od pomoći svima onima koji dugo čekaju na svoju priliku ili razrješenje nejasnih i problematičnih odnosa. Pred vama su romantični susreti, strastveni dodiri, a možda i nova ljubav. Na radnom mjestu ćete se istaknuti i dobiti potvrdu svojih kvaliteta. Odlično ćete poslovati, čak i ako vladaju stresni uslovi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info