Dnevni horoskop za 31.05.2018.

0

Ovan


Ovo možda jeste naporan, ali i vrlo isplativ dan. Sigurno je da će vas nadređeni pritisnuti nekim zahtjevima i obavezama, ali to ne znači da nećete uspjeti da se pokažete kako treba. Ako se u vama bude posesivnost i ljubomora prema partneru, pokušajte da se kontrolišete.
 

Bik


Sve ste obavili što je bilo do vas, kada je neki poslovni projekt u pitanju i sada vam samo ostaje da čekate i vidite da li će i kada doći do realizacije. Nestrpljivi ste da se ovo što prije pokrene. Postoji mogućnost da ostvarite neočekivan susret sa bivšim partnerom ili osobom koja vas je nekada privlačila.
 

Blizanci


Raspoloženi ste da se bacite na posao i neće vas u tome omesti ni neke neočekivane okolnosti koje se postavljaju kao prepreka. Moguće je da vas kolege odvlače na drugu stranu, ali to neće uticati u većoj mjeri na vas. Emotivno – vrlo strastven dan.
 

Rak


Puni ste samopouzdanja i pozitivne energije. Neće vas zanimati isprazna druženja pa ćete birati one za koje znate da je provod i kvalitetan razgovor zagarantovan. Mogli biste primiti ponudu za putovanje ili na neko vrijeme boraviti u drugom gradu. Dragocjene trenutke samoće posvetite omiljenom štivu, muzici ili razmišljanju.
 

Lav


Neke greške koje ste napravili u proteklom periodu danas mogu doći na dnevni red. Nije vam baš milo da budete prozivani zbog ovoga, ali junački istrpite i ispravite. U komunikaciji sa voljenom osobom prisutna je zahtjevnost i isključivost. Na ovaj način, dogovora neće biti.
 

Djevica


Ne povodite se za tuđim mišljenjima kada je u pitanju vaš ljubavni izbor. Slušate svakakve savjete, umjesto da otvoreno date do znanja da možete misliti svojom glavom. Oslobodite se uticaja okoline, pokušajte spoznati šta vama treba. Dopustite sebi da se objektivno pomjerite od situacija i okolnosti te u miru razmislite o svojim propustima.
 

Vaga


Komunikacija s partnerom biće protočna pa iskoristite svaki trenutak za otvoren razgovor. Razjasnićete mnogo toga što vas je tištilo ili bilo uzrok zahlađenog odnosa. U večernjim satima mogli biste osjećati umor i pospanost pa pojačajte oprez ako ste za volanom.
 

Škorpija


Riješili ste da neke stvari privedete kraju i ne pada vam na pamet da od ovoga odustanete. Forsiraćete sebe i tjerati do krajnjih granica. U emotivnom segmentu, previše se opterećujete nekim situacijama na koje trenutno nemate uticaj. Budite strpljivi.
 

Strijelac


Odličan momenat da u poslovnom segmentu dođete do jednog jakog dogovora. Istina je da su uslovi nešto komplikovaniji od onih koje ste očekivali, ali ipak – dobro je. Otvara vam se mogućnost da upoznate novu osobu preko poslovnog segmenta.
 

Jarac


Ako ste pretjerano napeti, bavite se hobijem ili posvetite vremena fizičkim aktivnostima. Opustiće vas kućne aktivnosti i preuređenje doma. Nekima bi zdravlje moglo pričinjavati problema. Mogli biste patiti od zubobolje ili od nekih drugih neopasnih, ali zato dosadnih boljki.
 

Vodolija


Više vam je muka od nekih situacija, od nekih osoba. Najradije biste pojedincima sasuli koješta u lice, ali se trudite da se kontrolišete. U emotivnom segmentu previše razmišljate o svakom svom potezu prema jednoj osobi. Opustite se malo.
 

Ribe


Pokušavate da funkcionišete na više strana odjednom i to sa vrlo promjenjivim uspjehom. Ako budete nastavili ovako, ništa nećete uraditi. Fokusirajte se na jednu oblast. Osjećate se sigurnije kada je emotivni segment u pitanju. Nadate se da ste na kraju lošeg perioda.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info