Dnevni horoskop za 30.05.2018.

0

Ovan


Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspijevate da na pravi način predstavite svoje prijedloge. Pravo je vrijeme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubjedljivi ste.
 

Bik


Danas ste mnogo bolje organizovani i lako možete pokrenuti neke poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritišću, ali uspijevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. Sa voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora.
 

Blizanci


Vrijeme je da pokrenete promjene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osjećate.
 

Rak


Rješavaćete problematiku oko dugova ili nasljedstva – biće pozitivnih pomaka. Porodični odnosi prilično će vas iscrpljivati, ali spremni ste podnijeti mnogo toga da bi bližnjima bilo dobro. Budite oprezni s novom simpatijom. Ne žurite u vezu dok se ne raspitate kakva je osoba koja vam se sviđa.
 

Lav


Jako naglašeno polje poslovne svakodnevnice, obaveza i odgovornosti govori da trebate da zanemarite sve ostalo i da se punom parom bacite na posao. Sve ćete dogovoriti brže nego što ste mislili. Sa voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju.
 

Djevica


Neke šanse će se pred vama otvoriti na blic, a vi trebate da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmjereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.
 

Vaga


Čini vam se da neki dogovori idu sporije od vaših očekivanja, ali zaista nema potrebe da ovu situaciju požurujete. Bolje polako, ali sigurno i stabilno. Postavite se maksimalno odgovorno. Intenzivno razmišljate o svom emotivnom životu i pokušavate da pronađete rješenje.
 

Škorpija


Poslovna previranja biće razlog nervoze. Uočavaćete probleme tamo gdje ih nema, na što će vas i drugi upozoriti. Pridavaćete prevelik značaj ograničavajućim okolnostima, nauštrb onih koje vam mogu donijeti zadovoljstvo na duže staze. U ljubavi imate više sreće – ne oklijevajte da stupite u kontakt sa simpatijom.
 

Strijelac


Danas vučete odlične poslovne poteze. Možete uraditi mnogo više od onoga što ste očekivali pa ne oklijevajte da ovu veliku današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je srcu mila. Stvari se mogu pokrenuti sa mrtve tačke. Ne ustručavajte se i ne kočite sebe.
 

Jarac


Okolnosti se namiještaju i daju vam veliku mogućnost da ostvarite dogovore od kojih biste mogli solidno zaraditi. Ne razmišljajte, pokrenite se – danas vam djelovanje donosi korist. Ovo važi i za emotivni segment – pravi je momenat za priču sa osobom koja vam se dopada.
 

Vodolija


Konačno se nadate da su sve stvari došle na svoje mjesto. Uspjeli ste da neke nedoumice u svojoj glavi rešite i smatrate da sada nema prepreka ka vašem cilju. Razmišljate kako da priđete jednoj osobi koja vam je privlačna i na koji način da ostvarite jaču komunikaciju sa njom.
 

Ribe


Iako je težina u poslovnom segmentu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dijela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je – da, vrijeme je.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info