Dnevni horoskop za 29.05.2018.

0

Ovan


Svjesni ste da morate odraditi neke stvari na drugačiji način od onoga koji vama odgovara, ali je to trenutno doista neophodno. Postavite se odgovornije prema kolegama. Imate odličan kontakt sa osobom koja ne živi u vašem gradu.
 

Bik


Od vas se trenutno zahtijeva mnogo više od onoga što vi možete postići. Dosta ste opterećeni, a nije vam jasno ni kako ćete sa ovim uspjeti da se izborite u rokovima koji su vam dati. Kontakt od strane bivšeg partnera vam donosi nedoumice tipa: odgovoriti ili ne?
 

Blizanci


Kolege i šefovi su danas teški “kao crna zemlja”, ali to ne znači da krajnji rezultat ovog dana neće biti povoljan po vas. Umijete vi i te kako da se izborite sa situacijama koje vam se postave. Emotivno – vidite da voljena osoba pokušava da ispravi neke stvari u vašem odnosu. Pomozite joj.
 

Rak


Prilično ste ambiciozno zagrizli da završite neke obaveze i vrlo brzo ćete shvatiti da je ovo možda prevelik zalogaj za vas. Ipak, rješavate da ne odustanete pa makar ostali i nakon kraja radnog vremena. Emotivno – ovaj dan može donijeti veće razumijevanje sa partnerom.
 

Lav


Danas se bacite u akciju, jer su vam poslovni dogovori više nego dobro postavljeni. Dobijate informacije koje će vas obradovati, a mogu se vezivati i za finansijski segment. Sa nekim ko vam se dopada, danas možete ostvariti dublji kontakt. Emotivno zadovoljstvo.
 

Djevica


Ne nervirajte se oko situacija koje ne možete promijeniti. Tako ćete smanjiti nervozu i izloženost kritikama. Osjetićete potrebu za samoćom i bijegom od ljudi, što će biti posljedica zasićenja poslom ili porodičnim zbivanjima. Pokušajte se rekreirati, možda više baviti sportom, a nemojte zanemariti ni druženje s prijateljima.
 

Vaga


Čini vam se kao da danas nikako ne uspijevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa drugima. Zahtjevi onih sa kojima dolazite u kontakt su pretjerani i prenaporni po vas. Emotivno nezadovoljstvo, mada možda nema pravih razloga za tako nešto.
 

Škorpija


Čini vam se da svi od vas nešto traže, nešto zahtijevaju, a vi ne znate na koju ćete stranu prije. Pokušaćete da napravite distancu i sklonite se malo, da biste uspjeli da završite redovne obaveze. Danas jake želje, ali slabo ostvarenje, kada je emotivni segment u pitanju.
 

Strijelac


Jedan dogovor vam daje veliku nadu i očekujete da će vam njegova realizacija popraviti trenutnu situaciju. Sve izgleda kao da će ovo i biti ispoštovano. U velikim ste razmišljanjima, kada je bivši emotivni partner u pitanju. Sve vas podsjeća na tu osobu. Lomite se šta da uradite.
 

Jarac


Jedna ponuda će danas stići do vas. Možda to nije ono što ste vi priželjkivali, ali znate kako se kaže – poklonu se u zube ne gleda. Prihvatite, potrebna su vam dodatna finansijska sredstva. Pretjerujete u nekoj komunikaciji sa voljenom osobom. Ne zahtijevajte previše.
 

Vodolija


Sve već u prijepodnevnim satima dolazi do tačke kulminacije. Neko drugi bi se pogubio u ovim okolnostima, ali vi uspijevate da se smirite i da napravite prioritete. U emotivnom segmentu, jak kontakt sa osobom preko posla, o kojoj sve više i više razmišljate.
 

Ribe


Promjenjivo i nestabilno raspoloženje će vas držati tokom većeg dijela dana. Čini vam se da ništa ne valja i ne funkcioniše kako treba – ni posao ni emocije. Opterećeni ste takođe i emotivnom prošlošću. Danas stoji mogućnost kontakta sa ovom osobom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info