Dnevni horoskop za 28.05.2018.

0

Ovan


Uopšte vam nije jasno na koji način ćete uspjeti danas da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno i nesigurno i ne bi trebalo da donosite bilo kakve konkretnije odluke. U emotivnom segmentu, planovi vas i voljene osobe u potpunosti se razlikuju. Nesklad.
 

Bik


Muči vas kako ćete uspjeti da zatvorite neku finansijsku problematiku. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će uopšte do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u nekom naročitom raspoloženju. Oboje pretjerujete u nekim situacijama.
 

Blizanci


Vi lično ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt niti se oslanjati na njih. Budite u fazonu – u se i u svoje kljuse. Emotivno nestabilan dan. Partnerovo raspoloženje suviše je promjenjivo.
 

Rak


Dolazite u kontakt sa jednom osobom koja vam nudi svoju pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno – razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje.
 

Lav


Dosta toga se danas očekuje od vas pa se pripremite na dan koji će biti ispunjen dešavanjima. Odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite, ali je evidentno da ćete povremeno imati padove u nesigurnost. Istrajte. Maštate o jednoj osobi i o susretu sa njom. Moguće je da će sve ostati samo na razmišljanju.
 

Djevica


Neka lična i emotivna problematika danas vas zaokuplja i moguće je da zbog ovoga nećete moći da budete u potpunosti fokusirani na svoje obaveze. Potrudite se da se skoncentrišete. U emotivnim relacijama, više niste sigurni kako da se postavite prema voljenoj osobi.
 

Vaga


Niste sigurni koliko su iskrene osobe sa kojima danas dolazite u kontakt. Sve to izgleda suviše dobro da bi bilo istinito i nije ni čudo što ste oprezni. Komunikacija sa jednom osobom preko posla vas je navela da se zamislite – niste sigurni da li je u pitanju samo kolegijalno ponašanje ili čak flert.
 

Škorpija


Čekate kao na iglama da dobijete neke informacije i nećete se smiriti dok ne čujete rezultat onoga što vam je jako važno. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Kujete neke velike planove kada je emotivni dio u pitanju. Danas možete pozitivno iznenaditi voljenu osobu.
 

Strijelac


Trudite se da budete pozitivno raspoloženi i nadate se da će neki vaši planovi ipak biti realizovani. Dan je dobar da napravite neke dogovore, jer vam situacije idu naruku. Nešto ste zamišljeni i nesigurni kada je vaša emotivna situacija u pitanju. Pustite stvari da prenoće.
 

Jarac


Energija ovog dana vam ne odgovara, jer budi u vama nesigurnost, nervozu i pretjerana razmišljanja i brige. Pokušajte da potisnete ovo i da funkcionišete korektno kada su vaše obaveze u pitanju. Svjesni ste da morate razgovarati sa voljenom osobom o nekim pitanjima.
 

Vodolija


Uopšte vam nije jasno kako ćete uspjeti da riješite neke situacije i vjerovatno ćete pustiti da sve ide samo od sebe, nadajući se najboljem. Ipak, ne može se poreći da ste zabrinuti. Previše se prijateljski ophodite prema jednoj osobi i nije ni čudo što ona smatra da flertujete sa njom.
 

Ribe


Potpuna nedoumica šta uraditi po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Do vas dolaze informacije koje vas zbunjuju i kojima se svakako ne radujete. Zastoj u planovima. Emotivno, želite više nego što trenutno možete dobiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info