Dnevni horoskop za 27.05.2018.

0

Ovan


Tranzitni Mjesec u vašem polju kriza i strasti aktivira polje tajni i podsvijesti. Funkcionisaćete dvojako – ili ćete se u potpunosti uplesti u razmišljanja vezana za finansijski segment i neku poslovnu problematiku ili ćete pak okrenuti svoje misli ka tajnom susretu sa jednom osobom koja vas jako privlači.
 

Bik


Tranzitni Mjesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava aktivira kod vas potrebu da sa voljenom osobom razgovarate, ali na jedan lijep, staložen i sabran način, o svemu što je trenutno prepreka da vaš odnos funkcioniše kako treba. Lijepi razgovori mogu dovesti i do buđenja nježnosti među vama.
 

Blizanci


Danas bi bilo najbolje da date malo oduška sebi. Da se opustite, dobro odmorite i relaksirate. Sigurno je da će neke sitnije obaveze oko doma morati da dođu na dnevni red, ali ostatak dana iskoristite samo za svoje uživanje. Budite korektni prema voljenoj osobi.
 

Rak


Polje ljubavi, zabave, djece, flerta, naglašeno je danas tranzitnim Mjesecom. Danas ćete najbolje provesti ovaj dan ako se okrenete nekim ljepšim stvarima i situacijama u životu. Opustite se, ne mislite na neke ozbiljne teme i dileme – samo mislite na to kako da u ovom danu uživate.
 

Lav


Polje doma i porodice naglašeno je danas tranzitnim Mjesecom. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osjećate. Dajte sebi na volju – malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, malo se više odmarajte…
 

Djevica


Polje pokreta, komunikacije, dogovora, naglašeno je tranzitnim Mjesecom. Danas svakako nemojte dan iskoristiti time što ćete se zavući u kuću i presjediti ga ili preležati. Možete vi to i mnogo bolje. U svakom slučaju, ako ne odete nigdje – zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.
 

Vaga


Pa, nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za obaveze. Izgleda da ćete ili prionuti na neke poslove oko kuće ili se pak zavući u istu, ne pokazujući bilo kakvu namjeru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan se može mnogo bolje iskoristiti.
 

Škorpija


Tranzitni Mjesec je u vašem znaku i polju ličnosti i najviše vam aktivira polje ljubavi, zabave, provoda, flerta. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete baš ovim životnim segmentima. Očekujte neke lijepe trenutke sa onima koje volite ili koje tek pokušavate da osvojite.
 

Strijelac


Tranzitni Mjesec se nalazi u vašem polju podsvijesti i čini se da vam je danas zaista potreban odmor od svega što se u prethodnim danima dešavalo. Vjerovatno ćete rezimirati utiske, analizirati, praviti planove za dalje. Ipak, ne propustite da dio dana date i onima koje volite. I koji vas vole.
 

Jarac


Tranzitni Mjesec aktivira danas vaše polje prijatelja i druženja. Pravi je trenutak da se vidite sa bliskim ljudima, možda i sa nekima za koje niste imali vremena u proteklom periodu. Makar jedan dio dana posvetite i svojoj voljenoj osobi ili simpatiji.
 

Vodolija


Tranzitni Mjesec danas naglašava vaše polje karijere. Ko zna odakle vam ideja da bilo šta razmišljate o poslu ili radite u nedjelju, ali izgleda da će nekima od vas i to poći za rukom. Možda je bolje da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete izaći negdje sa osobom koju volite.
 

Ribe


Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju planova, ali i putovanja i aktivira vaše polje ličnosti. Ne bi iznenadilo da neki od vas danas i otputuju, doduše na neku kraću relaciju. Drugi će se pak uplesti u razmišljanja o tome kako da funkcionišu u narednom periodu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info