Dnevni horoskop za 22.05.2018.

0

Ovan


Nemojte da se iznenadite ukoliko neki vaši pokušaji dogovora naiđu na ograničenja ili blokadu od druge strane. Sigurno je da ćete uspjeti da pronađete rješenje za ovo ukoliko se samo više potrudite. Prisustvo jedne osobe vam unosi nemir. Ne znate da li da krenete u akciju ili ne.
 

Bik


Suočićete se sa neplaniranim ograničenjima i blokadama kada su vaši planovi u pitanju. Neki dogovori se mogu odložiti, a sastanci prolongirati. Usmjerite onda svoju pažnju na završetak poslovnih obaveza koje imate. Odličan momenat da se pokrenete prema jednoj osobi koja vas zanima.
 

Blizanci


Ovo je dan sa vrlo promjenjivom energijom. Neke poslove ćete završiti očas posla, dok ćete se oko drugih mučiti mnogo više nego što ste to mislili. Kakve god da situacije dođu pred vas, nemojte odustajati na prvoj prepreci. Jedna osoba vas u isto vrijeme privlači i odbija. Ne znate šta uraditi.
 

Rak


Previše sami sebe kočite, previše razmišljate i opterećujete se i na taj način dovodite do nekog zastoja, kada je obavljanje poslovnih obaveza u pitanju. Nervira vas stariji kolega toliko da se jedva uzdržavate da mu ne saspete, sve što mislite o njemu, u lice. Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom.
 

Lav


Pred završetkom ste nekih obaveza i ukoliko ovo uspijete da uradite u prijepodnevnim satima, u potpunosti ćete se rasteretiti. Slobodni, čini vam se da osoba koja vam se dopada igra sa vama igru “vruće-hladno”. Zauzeti, nervira vas ponašanje emotivnog partnera.
 

Djevica


Ni vi sami ne znate odakle vam snaga više da se borite i sa obavezama i sa kolegama i sa šefovima. Non stop morate da ih ubjeđujete nešto i dokazujete da ste vi u pravu. Smara vas sve ovo. Voljena osoba vas je nečim povrijedila. Ćutite i čekate da se bijes u vama malo smiri.
 

Vaga


Potrebno je da se baš posvetite nekim poslovnim pitanjima. Sve izgleda mnogo komplikovanije i teže nego što jeste. Vjerujte – vi sa ovim možete izaći na kraj. Smetaju vam neke primjedbe pojedinih kolega, ali ćete prećutati. U emotivnom segmentu – flertovanje. Moguće i sa više osoba.
 

Škorpija


One greške koje ste juče napravili danas morate da ispravite. I vi ste svjesni da se prema nekim osobama niste postavili korektno i trudićete se da “ispeglate” situaciju. Mogućnost za seksualni kontakt, vjerovatno u tajnosti. Neki od vas će pokušati da sjede na dvije stolice.
 

Strijelac


Od ranog jutra očekujte otežanja, blokade i prepreke u poslovnom segmentu. Naročito će vam teško biti da održite iole korektnu komunikaciju sa kolegama. Nešto ste smoreni kada je emotivni partner u pitanju. Postoji određena vrsta nezadovoljstva, kajanja.
 

Jarac


I sami ste svjesni da sve ono što ste preuzeli na sebe nećete moći da završite. Ipak, ne odustajete. Sve ovo će vas činiti jako nervoznima i napetima pa neke relacije možete pokvariti. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom pokažete više takta i razumijevanja, mada će to biti dosta teško.
 

Vodolija


Svi vas nerviraju. Ne brinite se i vi nervirate njih. Napetost u poslovnom segmentu je opipljiva i biće dosta teško funkcionisati normalno. Mogućnost za seksualni kontakt ili kraću avanturu. Ne bi iznenadilo da se upletete u nešto sa osobom koja vam je prijatelj.
 

Ribe


Biće vam potreban miran kutak u kojem ćete se povući pred napornim ljudima. Razmišljaćete o onome što vam se događa i pronaći najbolje rješenje za probleme. Zbog slabe koncentracije trebaće vam više vremena da se fokusirate na bitno. Predveče ćete se osjećati bolje, a tome u prilog idu i zanimljiva ljubavna dešavanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info