Dnevni horoskop za 21.05.2018.

0

Ovan


Danas se potrudite da ne dozvolite da vas žurba i kratki rokovi povuku i da upadnete u impulsivnost i ishitrenost, jer je moguće da ćete napraviti neke greške, ali i da vaša nervoza može uticati na odnose koji su vam bitni. I sa voljenom osobom morate naći više strpljenja u komunikaciji.
 

Bik


Dosta toga vam je na pameti i istina je da je pravi momenat da “zapnete” kada je poslovni segment u pitanju. Neke situacije možete riješiti i privesti kraju, ali budite svjesni da će ovo ići kroz napetost i nervozu. Možete pokrenuti bitna pitanja u odnosu sa voljenom osobom.
 

Blizanci


Ovaj vam dan donosi jaču energiju nego inače, ali i promjene u vašem raspoloženju. Osjećate unutrašnju žurbu koja vas tjera da neke situacije u poslovnom segmentu što prije privedete kraju. Opuštajući momenti sa voljenom osobom.
 

Rak


Dobro pratite situacije u poslovnom segmentu. Šanse za neka ostvarenja zaista postoje, ali morate voditi računa da reagujete u pravom momentu. U odnosu sa voljenom osobom osjećate određeno nezadovoljstvo, a može vas i povrijediti nekim svojim postupcima ili riječima.
 

Lav


Čini vam se da oni sa kojima danas dolazite u kontakt previše zahtijevaju od vas i iscrpljuju vam energiju. Previše dešavanja odjednom pa je moguće da ćete rasipati svoju pažnju i malo se “pogubiti” u događajima. Previše pažnje pridajete nekim nebitnim situacijama u emotivnom odnosu u kojem ste.
 

Djevica


Sa nadređenima ne uspijevate da se složite i dogovorite oko nekih situacija u poslovnom segmentu. Ne insistirajte na svojim stavovima, ionako ćete morati da ih promijenite. Svoju pažnju previše rasipate na neke nevažne sitnice, a ne fokusirate se na ono što je bitno. Emotivno – promjenjivo.
 

Vaga


Činilo vam se da ćete neke obaveze lako privesti kraju, međutim novi i novi zadaci tokom prijepodneva samo “iskaču” pred vas. Teško se fokusirate zato što ste previše toga preuzeli na sebe. Vaši planovi po pitanju jedne osobe su veliki – nadate se i očekujete da ćete ubrzo ugovoriti ljubavni susret.
 

Škorpija


Niste voljni za rad, ali vas kolege i osobe sa kojima sarađujete pritišću pa ćete nevoljno prionuti na posao. Kakav trud, takvi i rezultati – bilo bi baš fino da ne napravite neke ozbiljnije propuste. Ne možete da jednu osobu izbacite iz glave. Non stop razmišljate o kontaktu sa njom.
 

Strijelac


Obaveze su vam više preko glave, ali ništa u ovom trenutku ne možete uraditi da ih smanjite. Vi i dodatno komplikujete svoju situaciju, preuzimajući na sebe nešto što nije vaš posao. Nesigurni ste kako da se postavite prema voljenoj osobi. Smatrate da je njeno ponašanje opterećujuće i nezrelo.
 

Jarac


One informacije koje očekujete nikako da dođu, ali zato do vas dolaze samo vijesti koje vam nikako nisu mile. Niste raspoloženi za posao, pogotovo što morate da završite nešto što je dosta opterećujuće po vas. Jedna osoba se trudi da vas oraspoloži svojim pozivima ili porukama.
 

Vodolija


Svjesni ste da vas čekaju neke veće poslovne obaveze, a vama je mozak na nekoj pedesetoj strani. Baš bi bilo fino da se više fokusirate na ono što morate uraditi, jer ćete dobiti kritiku od šefa. Samo mislite o ljubavi, o strasti, samo su vam u glavi slike nekog ko vam je jako privlačan.
 

Ribe


Najradije biste se zavukli u krevet i pokrili preko glave. Toliko vam se ne ide na posao, toliko vam se ne radi ništa, da je više nego izijvesno da ćete prijepodne samo “bauljati” na radnom mestu. Velika potreba da pokažete zainteresovanost ili emocije prema jednoj osobi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info