Dnevni horoskop za 19.05.2018.

0

Ovan


Slobodni, još uvijek niste načisto sa svojim osjećajima prema osobi koja vam se sviđa. Na trenutke vas privlači, a zatim smatrate da nije za vas. Nemojte od svega odustati, potrebno je vrijeme da se bolje upoznate. Zauzeti, vaša potreba da sve bude savršeno i pod kontrolom neće se svidjeti bračnom partneru. Previše ga kritikujete– popustite malo.
 

Bik


Raspolagaćete s mnogo entuzijazma i samopouzdanja. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući ono najbolje. Mogli biste prihvatiti poziv za izlazak ili kraće putovanje. Odgovaraće vam bijeg od svakodnevnice, a najviše će vam goditi promjena sredine. Ljubavni odnos je složen, ali su rješenja na vidiku.
 

Blizanci


Aktivan društveni život okružiće vas udvaračima pa je povećana mogućnost flerta. Više ćete razmišljati o onome što drugi govore, kako biste dokučili šta se krije iza toga pa će do izražaja doći pomno procjenjivanje, ali i vaša nepovjerljivost.
 

Rak


Bićete svjesniji odnosa s drugima, kako privatnih tako i društvenih veza pa će u centar pažnje doći ugodni društveni kontakti i vaš ljubavni život. Između vas i osobe, koja vas je u početku samo fizički privlačila, razviće se i emocionalni sklad. Otkrićete mnogo toga zajedničkog pa će vaše oduševljenje rasti.
 

Lav


Osjećaćete nemir i nigdje se nećete moći skrasiti. Uznemiravaće vas poslovni ili ljubavni događaj koji se zbio prošlih dana i koji je za vas bio neugodan. Nemojte se baviti time, nego gledajte kako da popravite ono što se popraviti može. Na emotivnom planu izvjesno je pomanjkanje povjerenja, a i ljubomora bi vas mogla nepotrebno nagrizati.
 

Djevica


Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Moguća je proslava nečijeg rođendana. Ako već neko vrijeme niste zadovoljni svojom vezom, podijelite sumnje s partnerom. Razgovor će pomoći da shvatite kojim putem dalje trebate ići.
 

Vaga


Mogli biste se s nekim upustiti u raspravu samo kako biste dokazali da ste u pravu. Rasipaćete energiju i podlijegati razdražljivim raspoloženjima. Moguće su konfliktne situacije s djecom, posebno ako su u tinejdžerskim godinama. Probleme rješavajte mirno i staloženo, uzimajući u obzir realne potrebe mladih.
 

Škorpija


Ponekad vam se čini da se trudite uzalud. Štagod i kako god da uradite nešto, određeni članovi porodice imaju primjedbe. Niste raspoloženi da se dokazujete opet, po ko zna koji put. Planovi sa voljenom osobom će funkcionisati jedino ako imate namjeru za neku kućnu varijantu.
 

Strijelac


Danas biste najradije pobjegli i sakrili se od svih. Od ranog jutra očekujte navalu – telefon će vam zvrckati svaki čas, a vi ćete pokušavati da se sa svima čujete i sve dogovore ispoštujete. Ovo će funkcionisati dosta teško. Voljenoj osobi ćete reći nešto što joj odavno prećutkujete.
 

Jarac


Čini vam se da su stvari gore nego što zaista jesu. Danas ne razmišljate baš realno i vidjećete stvari kao dosta komplikovane i skoro pa nemoguće za izvesti. Nije toliko strašno kako se vama čini. Samo polako. Emocije su se razbuktale – pokušavate da sačuvate hladnu glavu, ali to trenutno ne funkcioniše.
 

Vodolija


Rasipate svoje vrijeme, svoju pažnju, čak ćete i novac tokom današnjeg dana rasipati. Uhvatilo vas je neko toliko čudno raspoloženje, da prosto ne znate gdje biste prije. Sve vam je potrebno, sve želite – budite sigurni da možete pretjerati i u emotivnom dijelu.
 

Ribe


Vaše misli danas niko ne može zaustaviti. Doduše, one nimalo nisu usmjerene ka poslovnom segmentu, tako da ćete, ako danas radite, potpuno automatski obavljati svoje obaveze. U vama su se emocije razbuktale i ne želite, ma ni ne pokušavate, da ih kontrolišete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info