Dnevni horoskop za 17.05.2018.

0

Ovan


Istina je da je poslovni segment danas pod pritiskom i pomalo turbulentan, ali ste vi u izuzetno dobrom raspoloženju i spremni da se uhvatite u koštac sa svim problemima. U emotivnom dijelu danas se osjećate vrlo dobro i stabilno – najviše će vam odgovarati da se sa voljenom osobom osamite.
 

Bik


Vrlo malo vam je vremena ostalo da biste završili sa nekim obavezama i jako ćete žuriti tokom prijepodnevnih sati. Nervira vas što će vam neko non stop stajati nad glavom i požurivati vas. Bićete nervozni. Pokušajte da ovaj nemir ne prenesete u svoje emotivne relacije.
 

Blizanci


Očekujte buran dan, očekujte obaveze i veliku gužvu. Sigurno je da će vam radno vrijeme proletiti očas posla – potrudite se da stignete da završite one najbitnije obaveze. Pomalo ste nervozni, jer vam se čini da osoba koja vam se dopada, ne reaguje onako kako ste očekivali, na kontakt sa vaše strane.
 

Rak


Dosta ste nestrpljivi i nadate se da ćete uspjeti da jedan dogovor ili poslovni projekt pokrenete tokom današnjeg dana. Moguće je da dođe do izvijesnog oglaganja, pripremite se unaprijed. U kontaktu sa voljenom osobom možete reći nešto što ne mislite. Partnerova ljubomora će vas pritiskati.
 

Lav


Danas imate mogućnost da pokažete koliko ste mudri i sposobni i da riješite jednu poslovnu zavrzlamu. Svakako ne očekujte lagan put, biće vam potrebna sva vaša pamet. U nekim stvarima pretjerujete kada je voljena osoba u pitanju. Pustite da danas sve ide nekim normalnim, laganim tokom.
 

Djevica


Možda imate najbolje namjere, ali će oni sa kojima dolazite u kontakt tokom današnjeg dana, smatrati da ste previše isključivi i rigidni po nekim pitanjima. Bilo bi dobro i da odnos prema voljenoj osobi donekle ublažite – ne morate reći baš ono za šta znate da će druga strana odreagovati.
 

Vaga


Ne dopada vam se kada vas kolege ili nadređeni podsjećaju na nešto što ste trebali da uradite, a niste. Ipak, sigurno je da danas možete očekivati baš nešto tog tipa. Pripremite se unaprijed. U vašem poslovnom okruženju danas se pojavljuju neki zanimljivi ljudi. Bićete zainteresovani.
 

Škorpija


Ne kaže se bez razloga: “Tri puta mjeri, jednom sijeci”. Vi biste tako danas mogli baš da odmjerite ono što ćete reći, a ne da se istrčavate pred rudu. Vaše riječi svakako imaju veliku težinu, zato ih birajte. U odnosu sa voljenom osobom pokazaćete određeno nezadovoljstvo njenim ponašanjem.
 

Strijelac


Jako vam je stalo da ostavite dobar utisak na osobe sa kojima ste danas u kontaktu. Ipak, nemojte pretjerivati – pustite da vaša djela malo govore, nemojte upasti u trip samohvaljenja. Emotivni partner može pomisliti da danas ne birate riječi – iz tog razloga razmislite prije nego što progovorite.
 

Jarac


Svjesni ste da je neophodno da dobro razmislite o svojim potezima u poslovnom segmentu. Jasno vam je da morate sačekati neko vrijeme, ali vas nestrpljivost i te kako drma. Ne savjetuje vam se da danas pokrećete neke veće aktivnosti, jer postoji velika šansa da ćete pogriješiti.
 

Vodolija


Malo ste se “rasuli” kada su vaše svakodnevne obaveze u pitanju. Umjesto da se fokusirate na jednu po jednu stvar, vi pokušavate da sve završite odjednom. Napravićete velike greške ako tako nastavite. Jako vam se dopada način na koji jedna osoba pokušava da vam se približi i zainteresuje vas.
 

Ribe


Neke planove morate razraditi, ali se nadate da će vam neki ljudi biti od pomoći i usmjeriti vas dodatno na pravu stranu. Imate podršku, potrebno je samo da je zatražite. Razmišljate o jednom dogovoru sa voljenom osobom i nadate se da ništa neće poremetiti vaše planove.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info