Dnevni horoskop za 15.05.2018.

0

Ovan


Mlad Mjesec će tokom ove noći aktivirati vaše polje ličnih vrijednosti, posla i novca. Očekujte u narednom periodu mogućnost da na lakši način zatvorite neke finansijske obaveze. Tokom ovog dana velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama.
 

Bik


Mlad Mjesec je u vašem znaku i polju ličnosti. U narednom periodu doći će do velikih promjena i pokreta u saradničkim i partnerskim odnosima, ali i na emotivnom planu. Promjenjivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna.
 

Blizanci


Mlad Mjesec u vašem polju podsvijesti donijeće da u narednom periodu budete sigurniji u to koje poteze morate povući da biste sredili svoju poslovnu situaciju. Takođe, biće potrebno više pažnje obratiti na zdravlje. Tokom ovog dana povremeni pad raspoloženja.
 

Rak


Mlad Mjesec u polju prijatelja, usluga, kontakata, veza, donijeće da u narednom periodu ostvarite velike pomake u onim poljima koja su vam bitna, sve zahvaljujući podršci nekih ljudi. Tokom ovog dana poslovno ćete biti dosta aktivni, mada možete osjećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom.
 

Lav


Mlad Mjesec u vašem polju karijere i pozicije otvoriće pred Lavovima period u kojem će se aktivnije angažovati oko poslovnog segmenta, želeći da na pravi način iskoriste prilike koje im se ukazuju. Tokom ovog dana možete osjećati nemir i žuriti da što prije završite sa svojim obavezama.
 

Djevica


Mlad Mjesec u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije, otvoriće pred vama period u kojem ćete željeti da svoj uticaj proširite što više, a prave prilike će vam i ići naruku. Tokom ovog dana očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni.
 

Vaga


Mlad Mjesec u vašem polju krize, strasti, novca, otvoriće pred Vagama period kada će finansijske šanse biti češće nego inače. Ipak, tokom ovog dana budite obazrivi što se trošenja tiče i ne uplićite se u neke finansijske “zavrzlame”. Ne budite ihitreni – razmislite dva puta prije nego ideje počnete pretvarati u djela.
 

Škorpija


Mlad Mjesec se nalazi u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Tokom narednog perioda očekujte velike promjene u ovim segmentima, čiji ćete inicijator biti vi. Tokom ovog dana osjetićete nesklad između želja i mogućnosti. Biće potrebno da izbalansirate sebe.
 

Strijelac


Mlad Mjesec u vašem polju svakodnevnice, obaveza, zdravlja, otvoriće pred vama period kada ćete uz veliku promišljenost i oprez moći da, naročito poslovnu situaciju, preokrenete u svoju korist. Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju.
 

Jarac


Mlad Mjesec je u vašem polju kreativnosti, ljubavi, srećnih okolnosti i životne radosti i otvara pred vama period koji će biti ispunjen prilikama da napredujete u svim životnim segmentima na mnogo lakši način. Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost.
 

Vodolija


Mlad Mjesec u vašem polju doma, porodice, otvoriće pred Vodolijama period u kojem će pokušavati da usklade poslovne i privatne obaveze i kada će se najviše usmjeriti na to da stabilizuju ova dva sektora. Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka emotivnom partneru i kontaktu sa njim.
 

Ribe


Današnji mlad Mjesec aktivira vaše polje komunikacije, dogovora. Očekujte da ćete u narednom periodu imati mogućnost iznenadne prilike koja će vam otvoriti vrata nekih saradnji ili jakih partnerskih odnosa. Tokom ovog dana velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info