Dnevni horoskop za 06.05.2018.

0

Ovan


Naglašeno polje prijatelja govori da biste danas trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. Sigurno jedni drugima možete da ispričate gomilu zanimljivih priča i događaja. A i za voljenu osobu ćete pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno.
 

Bik


Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da manete po strani neka ubjeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – moguće je da se osjećate usamljeno.
 

Blizanci


Dan dobar za putovanja, bilo da su ona na neke dalje relacije, bilo do prijatelja koji živi u drugom dijelu grada. Prijaće vam da ste u pokretu. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmjena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.
 

Rak


Danas vam je potrebno da se posvetite samo i isključivo sebi. Prijepodne ćete uglavnom provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji ili samo drijemanju. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.
 

Lav


Ako budete išli na sto strana, vjerovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini, najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Neki od vas će biti raspoloženi i za malo šopinga. Nemojte potrošiti baš posljednju paru!
 

Djevica


Iako ste planirali da ovaj dan posvetite samo sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamjerite. Sa voljenom osobom ćete željeti da se distancirate od svih.
 

Vaga


Konačno jedan u potpunosti lijep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vrijeme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.
 

Škorpija


Tranzitni Mjesec u vašem polju doma i porodice danas unosi pozitivnu atmosferu među ukućane. Izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.
 

Strijelac


Naglašeno polje pokreta, komunikacije, kretanja, komšiluka, kraćih putovanja. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osjećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gdje god da se nađete.
 

Jarac


Vrijeme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neko okupljanje i druženje kod kuće, napravite na brzinu zakusku ili neki slatkiš i uživajte u ovim opuštajućim, a u isto vrijeme, vedrim momentima.
 

Vodolija


Tranzitni Mjesec u vašem znaku danas vam donosi da biste sve odjednom. Imate pozive sa više strana, vi se osjećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve, a da u isto vrijeme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, razumijevanje sa ukućanima. Dan za poželjeti.
 

Ribe


Danas ste u miru prvenstveno sami sa sobom. Svjesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete u sigurnost svog doma, okruženi samo najbližima. Kontakt sa voljenom osobom takođe vam donosi zadovoljstvo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info