Dnevni horoskop za 05.05.2018.

0

Ovan


Uradite nešto korisno za sebe i za druge. Obavite razgovore s rodbinom, posebno ako nemate vremena da ih vidite – barem ih telefonski možete čuti. Brat ili sestra od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti. Ostvarićete jednu malu pobjedu, što će vas učvrstiti u namjeri da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.
 

Bik


Bićete simpatični ljudima i mnogi će uživati u vašemu društvu. Krasiće vas pronicljivost, a zbog odlične fizičke kondicije bićete stalno u pokretu. Srećno zaljubljeni biće spremni na nove životne odluke pa su moguća ulaganja u nekretnine ili novi početak u već postojećoj vezi.
 

Blizanci


Nemojte dan odmora pokvariti nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počeće se odmotavati. Ako vam se čini da partner očekuje od vas više nego što mu možete dati, moraćete objasniti da vam treba više vremena za neke odluke.
 

Rak


Više se krećite u društvu svoje simpatije kako bi vas mogla primijetiti. No danas i sutra nemojte insistirati na susretu. Neka zasad sve ostane na osmijesima i značajnim pogledima. Nekima predstoji dan lišen mira i privatnosti. Neko će se upletati u vaš odnos s partnerom i dovoditi vas u ozbiljne dileme.
 

Lav


Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas, jer vam konstantno odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni svojim obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumijevanja.
 

Djevica


Dosta toga je danas van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umijete. Ipak, vjerovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti i iznenadne preokrete, zbog kojih ćete morati da u potpunosti promijenite svoje planove. Blago neraspoloženje i nervoza u kontaktu sa partnerom.
 

Vaga


Uljepšajte sebi život, učinite neku sitnu radost ili kupite sebi nešto što vam se sviđa. Ako se bavite sportom aktivno, imajte u vidu granice izdržljivosti, a ako nešto popravljate po kući pazite da se ne povrijedite. Uveče bi vas mogla mučiti nesanica.
 

Škorpija


Biće dobro ako danas budete uspijevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom postajete mnogo mekši i spremniji za kompromis.
 

Strijelac


Neke situacije vam jako odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog finansijskih priliva koji kasne, a vama već “gori pod nogama”. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na fizičkoj strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni neobavezni kontakti.
 

Jarac


Ako se nađete u većem društvu, pokušajte zadržati duh zabave umjesto da se upuštate u bilo kakve rasprave. Lako ćete osvajati i zabavljati se, pred vama su ugodni susreti, zaljubljivanja i obnavljanje strasti. Mogla bi vas zavoditi privlačna osoba koja će malo govoriti o sebi i time pobuđivati vašu znatiželju.
 

Vodolija


Potrebno je danas da ostvarite jedan bitan dogovor ili sastanak, a nekako niste sto posto sigurni u sebe. Moguće je da budete nervozniji nego inače. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su danas više nego prisutni.
 

Ribe


Nedavno iskustvo ili situacija biće vam od koristi na spoznajnom planu. Znaćete kako se treba postaviti u osjetljivoj situaciji i ograditi se od promašaja. Na vašu inicijativu moglo bi doći do susreta s bivšim partnerom, koji će vas pokušati uvjeriti da vas još uvijek voli. Blizak prijatelj daće vam odličan savjet – poslušajte ga!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info