Dnevni horoskop za 30.04.2018.

0

Ovan


Neko je spreman da sasluša vaše predloge i ideje. Pravi je momenat da se poslovno aktivirate kroz komunikaciju i kontakte sa onima koji su vam važni i da potražite podršku za svoje planove. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i ispunjenost.
 

Bik


Potrebno vam je više tolerancije nego inače. Imate osjećaj da svi sa kojima dolazite u kontakt kao da se trude da vas iznerviraju i izbace iz takta. Velike promjene u planovima koje vam se neće dopasti. Moguće je da ćete biti nezadovoljni i odnosom voljene osobe prema vama.
 

Blizanci


Nadate se pozitivnom odgovoru po nekom pitanju koje vam je bitno. Ako ne dobijete informacije koje čekate, aktiviraćete se i početi da “pritišćete” sagovornike. Još uvijek niste spremni da u potpunosti budete otvoreni prema osobi koja vam se dopada, ali joj povremeno šaljete signale.
 

Rak


U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama naruku. Međutim, u kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom možete biti prilično isključivi, sa velikim promjenama raspoloženja. Mogućnost da se inatite i budete tvrdoglavi bez prijeke potrebe.
 

Lav


Ne dopada vam se što nadređeni samo djelimično poržava vaše planove ili inicijativu. Trenutno ne možete da dobijete njegovu punu podršku, iz određenih razloga koji vam možda nisu vidljivi. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.
 

Djevica


Vaši su planovi više nego ambiciozni pa je pitanje da li ćete i u kojoj mjeri moći da ih ostvarite tokom ovog dana. Dobra komunikacija sa kolegama pa sa ove strane možete očekivati pomoć i podršku. Zainteresovanost u fizičkom smislu za neku osobu preko posla.
 

Vaga


I te kako vam danas stoji mogućnost da popravite stanje svojih finansija pa nemojte da se iznenadite ako neko bude zainteresovan za poslovni dogovor. Neka forma neispunjenosti postoji kod vas kada su emotivni odnosi u pitanju pa će vam biti potrebno više pažnje od strane voljene osobe.
 

Škorpija


Pun Mjesec u vašem polju ličnosti govori o potrebi za isticanjem. Iako će vam raspoloženje varirati, imate dovoljno snage i energije da “istjerate” ono što želite. Neko od kolega vam može priskočiti u pomoć ako “zagusti”. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.
 

Strijelac


Odlični kontakti i dogovori i ako budete pratili svoju intuiciju, ne postoji način da pogriješite. Jedino što vas može kočiti je neka forma straha ili nesigurnosti – ne dozvolite da vam ovo pokvari šanse koje imate. Osjećaj da u partnerskim odnosima nešto nije u redu, neće vas napuštati tokom cijelog dana.
 

Jarac


Imate potrebu da neke ljude ubjeđujete u svoje namjere, ciljeve, ali se potrudite da budete malo taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Dajete prednost voljenoj osobi u odnosu na prijatelje ili porodicu. Ovi drugi se mogu naljutiti na vas.
 

Vodolija


Odličan dan za dogovore, za kontakte. Jedino što sebi ne smijete dozvoliti je statičnost. Ako upadnete u “lijeni fazon”, može se dogoditi da prolongirate ono što morate uraditi i time sebi natovarite problem. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo, u porodičnom okruženju.
 

Ribe


Možda ste preuzeli na sebe više nego što možete ostvariti. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima pa ćete se vjerovatno upetljati da ni vi sami nećete znati odakle da počnete. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, danas stoje mogućnosti nesporazuma.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info