Dnevni horoskop za 28.04.2018.

0

Ovan


Nećete olako prihvatati mišljenje ukućana smatrajući da vam previše pametuju. Nećete biti svjesni da takvim ponašanjem pogoršavate odnose. Umaraće vas partnerova inertnost i obavljanje uobičajenih poslova. Rutina i predvidivost učiniće da se osjećate umornije nego što jeste, ali već sutra vraća vam se dobro raspoloženje.

Bik


Živahnim duhom osvajaćete simpatije okoline. Dobro ćete procjenjivati situacije. Razveseliće vas susret s rodbinom koja živi u drugom gradu. Osoba koja vas zove na izlazak prilično je zainteresovana za vas. Nemojte pokvariti dobre izglede kašnjenjem ili razgovorom o temama koje su drugoj strani zamorne.

Blizanci


Više će vas zanimati problemi drugih pa ćete nekome uputiti utješnu riječ. Bićete odlični u ulozi onog koji savjetuje, jer ćete svojom intuicijom nepogrešivo dokučiti šta muči drugu stranu. Prilično novca ćete potrošiti kako bi porodična proslava prošla u što glamuroznijem ugođaju.

Rak


Posvetite se najbližima, jer će mali znakovi pažnje biti uzvraćeni na najbolji mogući način. Kada je riječ o intimnim pitanjima i vašim potrebama, pokazaćete više odlučnosti i tako iznenadite partnera. Neke među vama samo korak dijeli od ozakonjenja veze ili početka zajedničkog života. Na takvu odluku mogla bi uticati i trudnoća.

Lav


Imaćete potrebu za više mira, kako biste nesmetano posložili nagomilane utiske. Iscrpljuje vas neraščišćena situacija s partnerom. Ukoliko mu objasnite šta osjećate, potaći ćete ga na iskreni nastup. Neke će vam osobe crpiti energiju pa vaša želja da dan provedete na miru najvjerovatnije neće biti ostvarena.

Djevica


Telefonski razgovori, kraće putovanje ili sklapanje novih poznanstava putem interneta obogatiće dan zanimljivim sadržajima. Vaš optimizam će biti zarazan i privlačićete pažnju bližnjih originalnim nastupom i smislom za humor. Za srećan ljubavni život biće dovoljno da otvorite srce i prepustite se emocijama.

Vaga


Mučiće vas loša koncentracija i neraspoloženje. Bolje se organizujte i ne oslanjajte se na druge, jer ćete samo otežati situaciju. Ako osjećate umor i iscrpljenost, nemojte zanemarivati očigledne znakove koje vam šalje vaše tijelo. Ukoliko vas muče ljubavne dileme, pomoći će vam razgovor sa starijom ženskom osobom.

Škorpija


Imaćete razumijevanja za druge i svoje mišljenje nećete smatrati za jedino ispravno. Ukoliko dođe do manjih ljubavnih nesuglasica, budite spremni praštati, jer nema mjesta inatu. Planete će istaknuti vašu društvenost. Ugodno ćete se osjećati među ljudima pa ćete biti glavni zabavljač i na simpatičan način ćete druge animirati.

Strijelac


Ako odlučite da se pomjerite iz svoja četiri zida i ovaj dan provedete aktivno, neće vam nedostajati uzbuđenja. Bićete u pokretu, puni planova i inicijative. Ako ostajete kod kuće, neprestano će vas neko ili nešto ometati u namjeri da se odmorite. Razgovor s ukućanima vrtiće se oko novca, a neke finansijske odluke pasšće vama na teret.

Jarac


Ukućani ili partner prigovaraće vam da ih zanemarujete. Shvatite ozbiljno njihove riječi. Previše vremena trošite na nešto što je samo vama bitno. Simpatije koje gajite prema nekome vode vas u ljubavnu vezu. Ako ste u braku, bićete odlučni da razgovorom riješite nesporazume koji su pridonijeli udaljavanju.

Vodolija


Informacije dobijene od prijatelja fokusiraće vas na novi cilj. Možda imate mnogo novih ideja kada su projekti u pitanju. Danas ćete biti u mogućnosti da uvidite koji od tih projektata je najprioritetniji. Potrudite se da se što više krećete. Štogod da radite, prvo sakupite sve informacije prije nego što počnete. Postoji šansa da izgubite vrijeme u potrazi za potrebnim resursima.

Ribe


Ako imate ljubavnih problema, koje ne znate kako riješiti, danas je odličan dan da bar pokušate. Mogli biste se ugodno iznenaditi partnerovom reakcijom. Samcima veče donosi prilike za nova poznanstva, posebno ako se nađete u novom društvu. Prije izlaska istaknite ono najljepše na sebi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info