Dnevni horoskop za 27.04.2018.

0

Ovan


Obratite pažnju na kontakt sa autoritetima i šefovima danas. Ako odigrate pametno, možete promijeniti neke odnose u većoj mjeri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika po vas. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smiješi avantura.
 

Bik


Energija ovog dana vam vrlo odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to u svoju korist. Neki put je samo prisustvo voljene osobe, bez mnogo riječi, dovoljno da se osjećate više nego dobro.
 

Blizanci


Neke svoje planove ste uspjeli da ostvarite i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima koji se otvaraju. Dobar dan da kroz razmišljanje, ali i komunikaciju sa drugima, pronađete rješenje za neke poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno ljubavi i dobrog raspoloženja.
 

Rak


Iako ćete danas imati osjećaj da igrate kako drugi sviraju, pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste sigurni trenutno pa prihvatite da se prema obavezama postavite onako kako se od vas očekuje. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada.
 

Lav


Bićete skloni tome da danas radite samo ono što vama odgovara ili što vam lako pada, a bilo kakvu iole zahtjevniju obavezu ostavljaćete za drugi dan… Niste raspoloženi da se bakćete previše komplikovanim stvarima. Vrlo ste raspoloženi za flert i avanturu, a danas vam se mogu ukazati velike prilike baš za to.
 

Djevica


Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara i spremni ste da “zapnete” kada su poslovne obaveze u pitanju. Odlični momenti za komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Danas možete u većoj mjeri pokrenuti kontakt sa osobom koja vam već neko vrijeme privlači pažnju.
 

Vaga


Danas na lak način možete završiti sve ono što vas je u prethodnom periodu opterećivalo i “visilo vam nad glavom”. Štaviše, Vagama se danas otvaraju i neke izvanredne poslovne ponude. U emotivnom segmentu slijede vam lijepa iznenađenja, a ako ste sami – i poziv na izlazak.
 

Škorpija


Došlo je vrijeme ličnog razračunavanja ili naplate nekih dugova. Ako ste u nekom području zapostavili sebe i svoje težnje, vaša vam savjest neće dati mira dok to ne sredite. Nakon dužeg razmišljanja i donesenih odluka, vrijeme je da krenete u ispravljanje vlastitih grešaka. Granica između ljubavi i prijateljstva biće prilično tanka.
 

Strijelac


Dobra posvećenost poslovnim obavezama. S druge strane, umijete da na pravi način predstavite sebe pa je i te kako moguće da vam danas bude ponuđeno nešto što vam može donijeti finansijsku korist. Ljubav danas funkcioniše bez ikakvih prepreka. Dobar dan za nova poznanstva.
 

Jarac


Tokom ovog dana ćete imati više volje i podsticaja da radite. Bolju komunikaciju ostvarujete sa ženama pa ćete sa njima danas imati neuporedivo jaču saradnju. Čekaju vas lijepi emotivni trenuci, naročito ako imate partnera. Ako ste sami, iznenadni poziv za izlazak.
 

Vodolija


Neke izvanredne prilike se danas mogu otvoriti pred vama i jedino što je bitno jeste da ne razmišljate previše. Ako budete preispitivali situacije, možete sami sebe zablokirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom.
 

Ribe


Period velikih poslovnih aktivnosti. Odlično za svaku vrstu komunikacije pa ugovorite bitne susrete tokom ovog dana. Takođe, mogućnosti za finansijske prilive od dodatnih angažmana. Neko pokazuje naklonost i želju da vas bolje upozna. Odgovorite na pravi način.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info