Dnevni horoskop za 26.04.2018.

0

Ovan


Danas vam okolnosti idu naruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Pred vama je dan prepun mogućnosti, ali morate voditi računa o svojim impulsivnim i ishitrenim potezima, da ne biste pokvarili ove šanse. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lijepa iznenađenja.
 

Bik


Imaćete mali problem da se uskladite sa kolegama. Vi ste veoma aktivni i želite da se neke stvari okončaju što prije, dok će drugi imati ležeran pristup poslovnim obavezama. Očekujete možda previše od voljene osobe. Razmislite prvenstveno šta je ono što vi dajete, a šta ono što tražite od druge strane.
 

Blizanci


Poslovni segment je prikazan fenomenalno i danas je pravi momenat da riješite neka bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Partner vam na nježan i opušten način ukazuje na neka vaša lošija ponašanja. Razmislite o njegovim riječima, shvatićete da je u pravu.
 

Rak


Raspoloženi ste da u kontaktu sa drugima pokažete najbolji dio sebe. Vaše dobro raspoloženje je zarazno i unijećete pozitivne iskre i optimizam u odnos sa kolegama. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.
 

Lav


Očekujete da se drugi prilagođavaju vama, dok s druge strane vi lično niste spremni da im izađete u susret. Usklađivanje je sada neophodno, pogotovo što imate dobre prilike da ostvarite značajnije rezultate. Vrlo intenzivno ponašanje prema voljenoj osobi – emotivni partner će biti prijatno iznenađen.
 

Djevica


Možete shvatiti da ste neke stvari zaboravili ili propustili da uradite, ali ćete danas lako uspijevati da se vratite u pravi kolosijek i ispravite propušteno. Voljena osoba očekuje vašu posvećenost i prisustvo. Ipak, vi ćete moći samo djelimično ovo i da ispunite. Trenutno imate druge prioritete.
 

Vaga


Nadređena osoba vam može ukazati na neke vaše propuste, što ćete vi doživjeti kao kritiku, iako je namjera druge strane bila samo da vas upozori da ne dođe do neke veće greške. Danas sve shvatate suviše lično pa razmislite prije nego što odreagujete na neke riječi od strane voljene osobe.
 

Škorpija


Vrlo ste uzbuđeni zbog nekih promjena u poslovnom okruženju, jer vam otvaraju prilike koje su dosta povoljne po vas. Drago vam je što ste uspjeli da prevaziđete neke zastoje. Danas bi bilo dobro da se više angažujete oko voljene osobe. Dosta intenzivni i strasni kontakti.
 

Strijelac


U nekim stvarima definitivno pretjerujete i trebali biste da razmislite koliko vam to uopšte ide u korist. Ne potencirajte da drugi moraju da rade stvari na vaš način. Osoba koja vam se dopada izvlači iz vas veliku količinu dobre energije, duhovitosti i entuzijazma. Lijepi trenuci sa simpatijom.
 

Jarac


Previše razmišljate o nečijim riječima. Nema potrebe da ih doživljavate kao kritiku već prije kao usmjerenje kako da funkcionišete nadalje. U emotivnom životu naglo popravljanje odnosa između vas i voljene osobe. Osjećate se više nego dobro i lako prenosite svoje raspoloženje na partnera.
 

Vodolija


Iako se poslovni segment povremeno prikazuje kao haotičan, vi se u svoj ovoj zbrci snalazite i više nego dobro. Štaviše, vjerovatno ćete uraditi i postići mnogo više od onoga što ste planirali. Jednostavno, energija ovog dana vam u potpunosti prija. Odlični kontakti sa suprotnim polom.
 

Ribe


Mnogo toga morate završiti i već počinjete da se pribojavate da nećete uspjeti da sve privedete kraju. Na svu sreću, drugi su danas vrlo blagonakloni prema vama, tako da možete očekivati svaku pomoć od njih. Dan je dobar za provod sa prijateljima, za izlaske i za upoznavanje novih osoba.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info