Dnevni horoskop za 22.04.2018.

0

Ovan


Polje doma i porodice naglašeno je tranzitom Mjeseca pa će vam svakako odgovarati da se posvetite svojim ukućanima, da organizujete zajednički ručak ili da jednostavno uživate u svom domu. Dobar je trenutak da se opustite u okruženju nekih dragih osoba.
 

Bik


Mjesec tranzitira kroz vaše polje pokreta, komšiluka, kratkih putovanja, dogovora – pa ovaj dan svakako iskoristite da budete aktivni. Dobra komunikacija sa svima sa kojima dođete u kontakt pa je pravo vrijeme da se dogovorite za susret sa osobama koje želite da vidite.
 

Blizanci


Tranzitni Mjesec je u polju hrane, novca, ličnih vrijednosti pa vam se preporučuje da sa onima koje volite odete do nekog dobrog restorana i da zajednički provedete vrijeme. Malo ste hedonistički raspoloženi pa će vam kontakt sa osobom koju volite donijeti neke izvanredne i vrlo intenzivne momente.
 

Rak


Bićete ležerni i neopterećeni izgledom ili odjećom, trudeći se da vas vide i da budete viđeni. Prednost će imati izlasci koji uključuju više ljudi i aktivnosti. Dok će slobodni tragati za zanimljivim sagovornicima i intenzivnim društvenim životom, zauzeti će se boriti za više slobode. Željećete barem nekoliko sati da imate samo za sebe.
 

Lav


Mnogi će hvaliti vaše kulinarske vještine, od ukućana pa do gostiju. Energije ćete imati napretek, ali ne trošite je na analiziranje prošlosti koja je odavno iza vas. Psihički umor će vas upozoriti da trebate više misliti na sebe. Možda ćete odgoditi planirane posjete i radije se odmarati u miru svoga doma.
 

Djevica


Uzbuđenja vam neće nedostajati. Nazovite rođake s kojima se dugo niste čuli ili dogovorite izlazak s prijateljima. Uspjećete uvjeriti ukućane u neke svoje ideje iako ste imali osjećaj da će ih proglasiti nerealnima. Mnogo će vam značiti njihova podrška, a još više finansijska pomoć.
 

Vaga


Ne oklijevajte da posegnete za onim što vas privlači i što vas je zaintrigiralo. Vaš unutrašnji osjećaj vodi vas pravim putem pa mu se prepustite s povjerenjem. Nesporazum s prijateljem mogao bi ponovno izbiti u prvi plan pa ovaj put budite dosljedni u namjeri da ga riješite do kraja.
 

Škorpija


Krasiće vas pokretljivost, a komunikativnost i druželjubivost činiće vas zadovoljnima. Životnu radost crpićete u izlascima, zabavama i proslavama. Ako ste u vezi, ljubav će procvjetati. Ukoliko niste još upoznali partnerove roditelje i to bi se danas moglo dogoditi. Zbog toga ćete biti jako uzbuđeni, ali sve će dobro proteći.
 

Strijelac


Za bolje raspoloženje treba vam pozitivan stav prema životu i popratnim teškoćama. Manje se brinite o onome što je bilo i osluhnite potrebe svog tijela. Ako imate potrebu za dužim odmorom, ne pretjerujte s kućnim poslovima. Za porodičnim stolom moglo bi doći do prepirke – popustite starijoj osobi, čak i ako nije u pravu.
 

Jarac


Okolnosti će vas podsticati na djelovanje i akciju. Od vas će zavisiti hoćete li ih iskoristiti u pravcu razrješavanja teškoća ili ćete se praviti da problemi ne postoje. Mogli biste dobiti poziv na rođendansku proslavu, ali ćete biti u dilemi da li da idete, jer ste se posljednjih dana financijski prilično istrošili. Poklon ne mora biti skup, bitna je pažnja.
 

Vodolija


Tranzitni Mjesec nalazi se danas u polju vaše svakodnevnice, a s obzirom na to kakve aspekte pravi, sigurno je da ovo neće biti jedan od onih dosadnih dana, naprotiv – bićete okruženi društvom, prijateljima, nekim dragim licima, opustićete se i provesti bolje nego ikad!
 

Ribe


Obnovićete staro prijateljstvo, dok će vas odnos s partnerom podstaknuti da razmislite o sebi i svojim očekivanjima. Srdačnost u nastupu donijeće vam tuđe simpatije pa ćete prijateljske odnose ostvarivati s lakoćom. Posvetite se sebi i omiljenim aktivnostima, a posebno hobijima i zadacima kreativnog karaktera.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info