Dnevni horoskop za 20.04.2018

0

Ovan


Dešavanja u poslovnom segmentu danas su užurbana, što vam nikako ne odgovara. Pomalo ste umorni od dešavanja tokom sedmice i ne možete da postignete tempo koji se zahtijeva od vas. Sve ono vezano za dom i porodicu donosi vam lijepe i opuštene trenutke. Zadovoljstvo sa najmilijima.
 

Bik


Neke šanse se danas potpuno neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahtijeva brza odluka pa budite spremni da reagujete. Nečije udvaranje smatrate pomalo nasrtljivim, ali ne možete da poreknete da vam prija što ste u centru pažnje te osobe.
 

Blizanci


Jake mogućnosti za novčane prilive tokom ovog dana. Posvećenost poslu je na nivou i ne bi trebalo da imate bilo kakvih problema u ovom segmentu. Dobar odnos sa kolegama. Moguće novo poznanstvo preko poslovnih okolnosti, ali i preko izlazaka u večernjim satima.
 

Rak


Ovaj dan donosi vam jaku usmjerenost na poslovni dio, ali i na obaveze koje imate oko nekog od članova porodičnog domaćinstva. U prvom dijelu dana veća opterećenost, dok biste od popodnevnih sati trebali da imate mnogo više energije. Sitniji nesporazumi sa voljenom osobom.
 

Lav


Iako će se i ovaj dan pokazati kao pun dešavanja, tenzija koju ste osjećali u poslovnom segmentu i u kontaktu sa saradnicima je nestala. Uglavnom funkcionišete u skladu i korektnom dogovoru sa drugima. Pozivi na druženje ili izlaske u večernjim satima dolaze sa više strana.
 

Djevica


U prepodnevnim satima morate završiti sa nekim stvarima koje ste otpočeli u prethodnim danima. Obavite šta imate, ne odlažite, jer vam kasnije može predstavljati problem da ovo privedete kraju. Danas se osjećate raspoloženo i u kontaktu sa suprotnim polom pokazujete najbolji dio sebe.
 

Vaga


Dolazi do kulminacije po nekim pitanjima u poslovnom segmentu, ali ovo će biti kratkotrajno i odmah nakon toga ulazite u jednu mirniju fazu. Drugi dio dana je više nego dobar – do vas može stići ponuda za druženje, izlazak ili ljubavni sastanak, koju ćete teško odbiti.
 

Škorpija


Imate osjećaj da konačno možete da privedete kraju neke situacije u poslovnom segmentu. Veliki trud i zalaganje, a ako saradnici ne budu uspijevali da vas prate – možete biti čak i vrlo kritični prema njima. Imate osjećaj da partner namjerno “ne čuje” neka pitanja koja vi pokušavate da pokrenete.
 

Strijelac


Osjećate izuzetnu samouvjerenost i sigurnost da ste na pravom putu po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Svjesni ste da su neke velike promjene pred vama i spremni ste da ih “prigrlite”. Bivši emotivni partner sve jače šalje signale da je zainteresovan za obnovu komunikacije i kontakta sa vama.
 

Jarac


Možda ste danas previše “tvrdi” i naporni onima sa kojima dolazite u kontakt. Ublažite svoj stav prema kolegama i saradnicima – povremeno imaju osjećaj da ništa drugo ne radite, osim što kritikujete njihov rad. Od vas zavisi da li će današnji kontakt sa emotivnim partnerom biti strastan ili tenzičan.
 

Vodolija


Iako i dalje niste zadovoljni time kako se odvijaju neke situacije u poslovnom segmentu, ne možete da poreknete da stvari polako dolaze na svoje mjesto. Svjesni ste da je pred vama još dugačak put do uspjeha. Više će vam prijati da se osamite ili da se okrenete najbližim članovima porodice.
 

Ribe


Energija ovog dana vam prija, osjećate se poletno i spremno da odgovorite na svaku vrstu izazova. U radnoj sredini pravite dobru atmosferu i spremni ste da izađete kolegama u susret. Nešto napetiji odnosi sa prijateljima tokom ovog dana – možete biti povrijeđeni postupkom ili riječima jednog od njih.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info