10 najmodernijih proljetnih torbi!

0

Jedno je sigurno – vaša dnevna (ili večernja) kombinacija nezamisliva je bez torbe, a upravo ovaj asesoar vam može pomoći da od sasvim obične kombinacije stvorite fantastičnu. Kako bi vaš stajling bio ultra moderan ovog proljeća, birajte neki od sljedećih deset trendova.

Prozirna torba


Po prvi put nakon početka ovog vijeka, prozirne torbe su se vratile na scenu. Veoma moderne i popularne, natjeraće vas da par puta razmislite šta ćete staviti u njih.

Moćne perlice


Neka vaš omiljeni asesoar ovog proljeća bude totalno razigran, a to ćete postići ako birate modele koji su ukrašeni perlama. Bez obzira da li su u pitanju sitnije ili krupnije, samo mali živopisni detalj ili je cijela torba u “fazonu” perli, trenutno su apsolutni hit u svijetu.

Mala torba oko pojasa


Zvuči totalno nevjerovatno da se neugledna, ultra popularna torba iz devedesetih godina prošlog vijeka, vratila na velika vrata, ali zaista je tako: najveći je trend prošle i ove sezone, a kako je krenulo, biće i jedan od najvećih trendova ove godine.

Okrugle ručke


Nekonvencionalne ručke – kao što su okrugle – predstavljaju odličan način da osvježite svoj stajling ovog proljeća. Od malih torbi do velikih, one dolaze u raznim oblicima i veličinama, a svaka od njih odličan je dodatak vašem proljetnom stajlingu.

Uzorak


I to ne bilo kakav već zmijska koža! Inače smo navikli na kaiše i cipele sa ovim uzorkom, a ovog proljeća on preuzima primat i kada su u pitanju torbe.

Vidljivi logo


Logomanija se vratila u punoj snazi – od modnih pisti do slavnih ličnosti, torbe sa istaknutim logom postale su jedan od vodećih trendova ovog proljeća. Iako mi, konkretno, više volimo torbe sa diskretnim logom, činjenica je da je veći i prominentniji logo trend kojem rijetki odolijevaju ove sezone.

Kolor bloking


Kombinovanje kontrastnih boja odnosno kolor bloking stil, ovog proljeća primat preuzima i kada su u pitanju asesoari – konkretno kada se radi o torbama. Jedno je sigurno, kolor bloking torba jedna je od onih zbog koje će vas aspolutno svi primijetiti.

Puder ružičasta


Jedna od najljepših i najprivlačnijih proljetnih boja, puder ružičasta, veoma je ugodna oku, a tako je nježna i blaga da će se veoma dobro uklopiti sa svim drugim bojama. Bez obzira na oblik i veličinu torbe, ovo je jedan od najlakših načina da puder ružičastu unesete u svoj proljetni stajling.

Fino tkanje


Odlična za sve poslovne prilike, a upravo ovaj detalj finog tkanja čini je veoma interesantnom. Idealna za kombinovanje sa svim tamnim bojama.

Kaiš


Dnevna torba sa odličnim detaljem koja će se definitivno izdvojiti u odnosu na sve druge. Još ako je riječ o crnoj torbi sa žutim kaišem, efekat je još bolji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info