Bijele farmerice: 5 najpopularnijih modela ovog proljeća

0

Bijele farmerice su komad garderobe koji je veoma popularan gotovo tokom svih sezona, ali moramo priznati da najveći primat imaju tokom proljeća i ljeta. Iako su možda malo teže za održavanje, činjenica je da su one veoma moderne, a u zavisnosti od modela, mogu se kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Ove sezone sljedeći modeli su pravi hit.

Tregerice


Pravi su hit ove sezone, a odlično je što se mogu nositi skoro pa u svim prilikama. Ono što bismo savjetovali jeste da izbjegavate kombinovanje ovog modela sa čizmama.

Bijele farmerice sa visokim strukom


Pantalone sa visokim strukom već su unazad par sezona veoma popularne, a ove sezone i bijele farmerice sa visokim strukom pravi su hit. Odgovaraju ženama svih figura mada, ukoliko ste niski, bilo bi dobro da ih izbjegavate.

Iscijepane bijele farmerice


Popularnost iscijepanih farmerica ne jenjava, a ove sezone iscijepane bijele farmerice jako su popularne. Naravno, nosite ih samo u opuštenim i neobaveznim varijantama.

Uske bijele farmerice


Odlične, jer se mogu kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Ipak, ukoliko nosite uske farmerice, onda se preporučuje da nosite širi i udobniji gornji dio (košulja, majica, bluza, tunika, džemper…).

Zvoncare


Disko groznica sedamdesetih godina prošlog vijeka ponovo je u trendu, bar kada je riječ o bijelim farmericama. Legendarne zvoncare ultra su udobne, a postoji model za svaku figuru.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info