Dnevni horoskop za 15.04.2018.

0

Ovan


Danas ste malo nervozni. Moguće je da ćete se teško suzdržavati pa vodite računa o tome da ne povrijedite osobe koje volite, svojim riječima ili postupcima. Ne kvarite harmoniju koja trenutno vlada sa voljenim bićem, jer ćete se kasnije kajati zbog svoje impulsivnosti.
 

Bik


Razmišljate da li je pravi momenat da obavite neke razgovore koji su vama malo neprijatni. Ili su ljudi sa kojima morate da razgovarate teški. Generalno, bilo bi dobro da sve bitnije priče ipak odložite, jer trenutno ni vi ni oni sa kojima dolazite u kontakt niste spremni za kompromis.
 

Blizanci


Danas jednostavno ne možete da držite jezik za zubima, iako ćete vrlo brzo shvatiti da je očigledno sve što kažete pogrešno. Potrudite se da svojim riječima ne pokrenete neke besmislene rasprave i prepucavanja. Bolje je da dan provedete u pokretu pa izađite u neku šetnju, kupovinu…
 

Rak


Ako ste očekivali miran i spokojan dan sa voljenom osobom, vjerovatno ništa neće ići po vašim zamislima. Pogotovo ako ste vas dvoje dogovorili neki zajednički izlazak, više je nego vjerovatno da će vrlo brzo krenuti “varnice” i sitna peckanja između vas dvoje. Oboje ćete se samo iznervirati.
 

Lav


Nikako ne uspijevate da se uskladite sa najbližima tokom današnjeg dana. Ako je i bilo nekih zajedničkih planova, oni se mijenjaju, a oboje se nervirate oko toga. Možda ćete do mirne i prave komunikacije doći tek u večernjim satima. Potrudite se da ne intenzivirate, već smanjujete rasprave.
 

Djevica


Neko danas iz prijateljskog kruga može zatražiti pomoć, savjet, podršku. Ovo je sve u redu, ali potrudite se da se ne miješate previše, kao i da ne namećete svoje mišljenje. Vama lično je ovo odličan dan za sve emotivne kontakte. Mirni trenuci sa voljenom osobom. Nekima su moguća i nova poznanstva.
 

Vaga


Za vaše porodično, familijarno okruženje danas će vam trebati zaista čelični živci. Ništa sa najbližima neće funkcionisati onako kako vi priželjkujete i, umjesto da provedete jedan opušten dan, tenzija će stalno postojati. Niko tu nije zaista kriv – samo se trenutno ne razumijete baš najbolje.
 

Škorpija


U prvoj polovini dana će izgledati kao da se sve odvija baš po vašim zamislima. Kontakt sa voljenom osobom ili prijateljima funkcioniše savršeno. Međutim, drugi dio dana vam ipak donosi tenziju i nervozu, a reklo bi se da će vas iznervirati baš oni koje najviše volite.
 

Strijelac


Danas nema pravog razumijevanja sa emotivnim partnerom. Vaše namjere jesu bile najbolje, ali druga strana ih je pogrešno shvatila i protumačila i više je nego vjerovatno da će dolaziti do uvrijeđenog durenja ili čak rasprave. Ako je to ikako u vašoj moći danas, pokušajte da objasnite i smirite situaciju.
 

Jarac


Osjećate veliki priliv energije i, umjesto da ovaj dan iskoristite za odmor i opuštanje, vi ćete se baciti u akciju. Sve, samo da ne sjedite kod kuće. Pošto vaši ukućani ipak očekuju da jedan dio svog vremena posvetite i njima, moguće je da će povremeno postojati i kratkotrajna tenzija.
 

Vodolija


Danas biste ujedali koliko ste nervozni. A da vas neko pita zbog čega, ni vi sami ne biste umjeli da mu odgovorite. Možda vas je stigao premor i tenzija iz prethodnih dana pa sada samo čekate da vam neko nešto kaže, da biste mogli da mu “odbrusite”. Napet odnos sa svima sa kojima dođete u kontakt.
 

Ribe


Osjećate potrebu da se povučete i budete okruženi samo onima sa kojima se istinski razumijete i volite. Međutim, teško je da je danas miran dan pred vama – vjerovatno morate da ispunite neku društvenu obavezu, na kojoj se baš i nećete osjećati opušteno. Premalo vremena za voljenu osobu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info