Dnevni horoskop za 14.04.2018.

0

Ovan


Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim i sa nekim zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Ukoliko nemate većih aktivnosti, sve ovo ćete prebaciti na svoje prijatelje i emotivnog partnera. Super dan!
 

Bik


Energija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenima i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rješenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete neke mirne, ispunjene trenutke zajedno.
 

Blizanci


Moguće je da će se vaši planovi napravljeni za ovaj dan, u posljednjem trenutku promijeniti. Moguća je i zabrinutost zbog kašnjenja nekih priliva. Ostatak dana obavezno iskoristite za izlazak sa prijateljima, stoje mogućnosti interesantnih novih poznanstava.
 

Rak


Ako je ljubavna veza u krizi, odlučite se za razgovor. Suočite drugu stranu s mogućim posljedicama njenog ponašanja ako se takva situacija nastavi i dalje. Za ostvarenje ljubavnog sklada biće nužno potisnuti ljutnju i ostvariti kompromis.
 

Lav


Energija ovog dana vam ne odgovara u potpunosti, jer vas čini teškima i nespremnima za dogovor pa će iz tog razloga biti nekih, ne baš opuštenih, momenata. U odnosu sa voljenom osobom nemojte se kruto držati svojih stavova. Razmislite da li je druga strana možda ipak u pravu.
 

Djevica


Odličan dan za pripadnike ovog znaka. Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali prije kroz dodatne nego redovne poslove. Mogućnost otpočinjanja izuzetno strasnog kontakta sa osobom koja vas neodoljivo privlači.
 

Vaga


Nemojte dopustiti sebi da zbog problema postanete depresivni. Budite u stalnom pokretu i izbjegavajte druženje s onima koji vas svojim brigama mogu još više oneraspoložiti. Potrudite se da što više vremena provedete na svježem vazduhu. Veče provedite u dobrom društvu koje će vas nasmijati i opustiti.
 

Škorpija


Nećete imati ni trenutka mira. Umjesto da odmarate, prihvatićete se spremanja i čišćenja. Nećete podnijeti da bližnji budu neaktivni pa ćete i njima podijeliti zadatke. U potrazi za zabavom naći ćete se u društvu koje vam neće odgovarati. Ako ste na putu, budite strpljivi i oprezni. Izbjegavajte brzu vožnju.
 

Strijelac


Danas imate dovoljno elana da se posvetite i nekim zahtjevnijim obavezama, koje ste do sada odlagali. Ono što vam se takođe smiješi danas jeste vezano za svaku vrstu provoda, uživanja. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva. Buran, ali zanimljiv i dobar dan.
 

Jarac


Ne dopustite da vas ljubomora zaslijepi kada su u pitanju partnerova osjećanja prema vama. Ako se smirite, shvatićete da je s vašim odnosom sve u redu. Negativnu energiju i nemir pretočite u rad ili sportske aktivnosti. Ukoliko se osjećate iscrpljeno, možda biste trebali otkazati neke obaveze i omogućiti sebi više odmora.
 

Vodolija


Iako okolnosti nisu na vašoj strani, spremni ste da pokušate da napravite neke promjene. Moguće je da je to i zbog toga što vam je nekih situacija preko glave. Osjećaj ispunjenosti u odnosu sa voljenom osobom može nakratko biti pokvaren vašim sumnjama i ljubomorom.
 

Ribe


Ribe će najbolje iskoristiti ovaj dan ako negdje otputuju – bilo poslovno, bilo u privatnoj režiji. Ako ništa drugo, idite u kupovinu ili dan iskoristite za šetnju sa prijateljima. Samo da ste u pokretu. Možete danas srediti i odnos sa voljenom osobom. Razgovarajte – to je ključ za mir sa partnerom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info