Dnevni horoskop za 10.04.2018.

0

Ovan


Treba se danas uskladiti sa ljudima sa kojima radite, što će povremeno biti dosta zahtjevan zadatak za vas. Smetaće vam tuđe greške i propusti i povremeno nećete moći da obuzdate svoju kritičnost. Velika potreba za voljenom osobom, ali premalo vremena da biste mogli da se vidite duže.
 

Bik


Imate veliki uticaj na ljude u svom okruženju i danas možete, kroz kontakte sa drugima, preokrenuti neke situacije u svoju korist. Možda za neke osobe trenutno nemate razumijevanja, ali oni su sami krivi za to – u ovu kategoriju danas “upada” i emotivni partner, sa kim možete imati dosta lošu komunikaciju.
 

Blizanci


Iako ćete se truditi da vrlo odgovorno obavljate sve ono što vam je dato kao obaveza i te kako su moguće greške i propusti. Istina je da vam drugi neće zamjeriti zbog toga, ali ćete vi biti nezadovoljni. Obratite pažnju na voljenu osobu – danas se baš trudi oko vas i želi da vas oraspoloži.
 

Rak


Neke situacije na poslu vam baš smetaju i teško je da ćete moći da ćutite. Koliko god se trudili, ne možete da sakrijete svoje nezadovoljstvo postupcima nekih osoba. U kontaktu sa voljenom osobom izbjegnite priču o nekim teškim temama. Potrebno vam je da budete u skladu jedno sa drugim.
 

Lav


Možda ne možete da se prilagodite baš svima danas, ali ćete svakako maksimalno pokušavati. Jedan poslovni sastanak vam znači mnogo i trudićete se da date najbolje od sebe. Sa emotivnim partnerom ste danas u potpunosti usklađeni – odličan dan je pred vama.
 

Djevica


U posljednjem trenutku ćete se sjetiti neke obaveze ili obećanja koje ste dali. Velika žurba da završite ono što ste trenutno smetnuli sa uma. Pokušavate da ostavite dobar utisak na nekoga koga ste skoro upoznali. Čini vam se da druga strana vrlo “mlako” odgovara na vaše pokušaje.
 

Vaga


Niste sigurni kako će se nadalje odvijati neke situacije u poslovnom segmentu, a mora se priznati da ste malo zabrinuti oko svega. Ne budite napeti – i te kako danas stoji mogućnost pozitivnih informacija. Očekujete od emotivnog partnera da vam “čita misli”. Recite otvoreno šta vam smeta.
 

Škorpija


Neki vaši planovi danas će biti vrlo podložni promjenama, ali dobro je što ste vi fleksibilni i spremni na prilagođavanja. Ipak, trudićete se da, ako je to ikako moguće, stvari pogurate u onom pravcu koji vama odgovara. Danas možete popraviti i unaprijediti odnos sa nekim ko vam je emotivno važan.
 

Strijelac


Izuzetno vam smeta što vam neke osobe konstantno pridikuju i sole pamet i najviše će vam danas odgovarati da se distancirate, povučete i svoje obaveze obavljate u tišini i miru. Ne možete trenutno da definišete šta osjećate prema jednoj osobi.
 

Jarac


Drugi vam mogu prebacivati da ste tvrdoglavi po nekim pitanjima, ali vi smatrate da su vaši zahtjevi korektni i ispravni. Posvetite više vremena nekim sitnijim obavezama, postoji tendencija da se nagomilaju. Emotivni partner se danas trudi da vam posveti svoju punu pažnju.
 

Vodolija


Niste zadovoljni svojim rezultatima, a smeta vam i što vam nadređeni (doduše blago) prebacuje za neke vaše propuste. Nemojte ovo shvatiti kao kritiku, već prije kao uputstvo kako da funkcionišete ubuduće. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, jer vam popravlja raspoloženje i donosi radost.
 

Ribe


Iako ste prilično dobro raspoloženi tokom današnjeg dana, nekako niste “u fazonu” za teže obaveze. Prije ćete se fokusirati na one redovne, rutinske, a sve oko čega vam je potrebna jača koncentracija, ostavićete za sutra. Intenzivni, divni ljubavni momenti u kontaktu sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info