Dnevni horoskop za 08.04.2018.

0

Ovan


Ne računajte mnogo da ćete uspjeti da ostvarite ono što ste planirali za danas. Drugi ljudi se sada postavljaju kao prepreka, jer će vas svojim postupcima voditi u neke potpuno neočekivane situacije. Ipak, to ne znači da ćete biti loše raspoloženi. Dosta podsticajan dan.
 

Bik


Dan je izuzetno dobar da uvedete neke pozitivne promjene i novine u svoj život. Ne moraju to biti neke velike stvari, ali je sigurno da će vam donijeti dobro i pozitivno raspoloženje. Nesigurni ste kako da se postavite prema osobi koja vam je privlačna, ustručavate se da se pokrenete.
 

Blizanci


Jako naglašeno polje ljubavi trebalo bi prvenstveno da vas usmjeri ka onome što želite u emotivnom segmentu. Napravite dobru atmosferu, pozovite voljenu osobu ili onoga ko vam je privlačan na druženje, zabavu. Do kraja dana očekujte pozitivno raspoloženje i velike ljubavne šanse.
 

Rak


Najviše ćete se angažovati oko svog doma ili oko svojih ukućana, osoba koje volite. Zajedničkim snagama možete napraviti neke pozitivne promjene u životnom prostoru ili se makar dobro zabaviti pripremama kojekakvih poslastica i finih zalogaja. Dobro raspoloženje i prisnost.
 

Lav


Neke stvari vam danas bespotrebno stvaraju pritisak i opterećuju vas. Nije vrijeme da budete negativno raspoloženi i da na neki loš način posmatrate dešavanja oko sebe. Sve možete lako preokrenuti u svoju korist, ukoliko budete pozitivni i voljni da nešto promijenite.
 

Djevica


Najbolje će biti da vrijeme posvetite svojim ukućanima i onima koji su vam najbliži. Pozovite prijatelje na druženje, na zajednički ručak ili uživanje u dobrom društvu i zabavi. U emotivnom segmentu danas možete napraviti preokret –pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.
 

Vaga


Potrudite se da ovaj dan ne provedete kod kuće, jer ćete ga vjerovatno prespavati. Dobru energiju kojom ste danas okruženi iskoristite da izađete, da budete u kontaktu sa drugima – da se zabavite i provedete. Možda će partner imati premalo vremena za sve vaše planove, ali ćete se nekako uklopiti.
 

Škorpija


Bićete u prvom dijelu dana dosta okupirani nekim svojim razmišljanjima, možda ćete se čak i nervirati blago, ali nemojte dozvoliti da vam sve ovo pokvari planove. Nađite vremena za voljenu osobu, jer ona jedva čeka da se susretne sa vama.
 

Strijelac


Danas vas mjesto ne drži. Sigurno je da ćete biti pozvani na više dešavanja i moraćete da napravite dobru organizaciju da biste postigli sve ono što želite. Obavezno nađite vremena i za voljenu osobu, jer je odličan trenutak da se dodatno povežete i ostvarite veću bliskost.
 

Jarac


Mogli biste da napravite dobar plan i da sa osobama koje su vam bliske provedete vrijeme van kuće, u nekom restoranu, izletištu, šetnji prirodom. Poenta je da oko sebe okupite pozitivne ljude koji će vam svojom energijom popraviti raspoloženje i opustiti vas.
 

Vodolija


Danas ste dobro i optimistično raspoloženi i imate odlične ideje za provod i druženje sa osobama koje volite. Prilikom kontakta sa drugima širite pozitivnu energiju. Mogućnosti za nova poznanstva, a ako imate voljenu osobu – mnogo podsticajnija i otvorenija komunikacija.
 

Ribe


Možda su vaši planovi trebali da vas odvedu u jednom pravcu, ali je više nego izvijesno da će do promjena doći i da ćete se odjednom naći u potpuno drugačijem okruženju. Pred vama je dan ispunjen dešavanjima i bićete okruženi ljudima koji na vas djeluju podsticajno i dobro.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info