Dnevni horoskop za 07.04.2018.

0

Ovan


Povremena impulsivnost i nervoza u odnosu sa ukućanima. Bolje je da se izmaknete iz nekih neprijatnih situacija i da ne potencirate na raspravama. Smatrate da dajete svoj maksimum u odnosu sa voljenom osobom, ali da druga strana uvijek bez potrebe pronalazi zamjerke i kritikuje vas.
 

Bik


Ako ste smatrali da ste neku priliku propustili, danas možete vrlo prijatno biti iznenađeni pozitivnim obrtom cijele situacije. Moguće je da ostvarite ono što ste planirali. Iako ste malo nervozni, trudite se da u odnosu sa voljenom osobom budete korektni i prilagodljivi.
 

Blizanci


Jedna ponuda dolazi danas do vas prilično neočekivano, a teško je da ćete imati dovoljno vremena da o njoj duže razmišljate. Pokušajte da okušate svoju sreću ili pratite intuiciju šta vam govori. Opterećuju vas neki detalji emotivne veze u kojoj ste, ali trenutno ne želite da “dižete uzbunu” oko toga.
 

Rak


Planete vam donose previranja i nedoumice. Osjećaćete se ranjivo ili sputano. Nešto ćete raditi više zbog navike nego zadovoljstva. Priuštite sebi nekoliko sati odmora, a onda počnite obavljati dnevne obaveze. Ne zanemarujte ljubav i emocije. Ljudi koji vas vole pokazaće da im je stalo do vas, usprkos vašim sumnjama.
 

Lav


U potpunosti ćete morati da izmijenite sve svoje planove za današnji dan, ali to ne znači da ćete biti na gubitku. Neke stvari su prioritetnije i njima dajte više vremena. Očekujte povremeno napet dan. Voljena osoba je isplanirala vaš susret, ali ćete morati da napravite neke izmjene.
 

Djevica


Dan odličan za pregovore, dogovore, jaka komunikacija sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Potrudite se samo da ne budete previše nametljivi prema nekim osobama. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će od prvog momenta probuditi veliko interesovanje kod vas.
 

Vaga


Neke promjene ili novine, u već postojećim dogovorima, mogu vam nakratko poremetiti koncepciju i planove za današnji dan. Trebaće vam nešto vremena da se uklopite. Sa voljenom osobom teško ostvarujete dogovor i zbog njenog, ali i zbog vašeg manjka vremena.
 

Škorpija


Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će tražiti vaše mišljenje ili savjet. Željno ćete iščekivati trenutke samoće u kojima se možete rasteretiti i baviti sobom. Intuicija će vam biti aktivna pa će vam na vrata pokucati baš osobe o kojima ste netom razmišljali.
 

Strijelac


Smatrali ste da nećete uspjeti da ostvarite jedan poslovni dogovor i bićete vrlo prijatno iznenađeni kada vas druga strana danas ponovo kontaktira. Možete nabrzinu napraviti odličan posao. Novo poznanstvo će vam uljepšati ovaj dan. Stoji velika mogućnost flertovanja, čak i avanture.
 

Jarac


Odličan dan da, mnogo brže nego što ste očekivali, riješite neke problematične obaveze. Neke situacije će povremeno iskrsavati, ali ćete u hodu uspijevati da ih okončate. Naglašena neodlučnost oko pokretanja nekih pitanja sa voljenom osobom.
 

Vodolija


Susret sa bivšom ljubavi vrlo je izvjestan, kao i mogućnost obnavljanja odnosa, naročito ako shvatite da još uvijek gajite osjećanja prema drugoj strani. Do vas stižu i neke vanredno važne informacije koje vam donose dobro raspoloženje. Velike mogućnosti za nova poznanstva. Aktivni ste i spremni za flertovanje.
 

Ribe


Možete očekivati promjene u komšiluku, zanimljivo putovanje ili učestvovanje u pozitivnim životnim promjenama bliskog rođaka. Nastojte dijeliti kućne obaveze, a dio aktivnosti prepustiti ukućanima. Mogli biste otputovati na nekoliko dana i posjetiti svoje najbliže, ali pri tome budite veoma oprezni u saobraćaju!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info