Trenutno NAJPOPULARNIJI proljetni parfem na svijetu

0

Gotovo svake sezone (pa tako i ove), u prvi plan dolaze i određeni parfemi. Naravno, sigurno vam je cilj da uvijek fantastično mirišete, ali kako izabrati parfem koji vam nabolje odgovara? Da, onaj koji je baš dugotrajan, od kojeg vas neće zaboljeti glava, a koji vam prija baš u svakom pogledu?

Pa, jedan od načina da to uradite jeste i da se osvrnete na preporuku. Naravno, uvijek treba imati na umu da svaki parfem drugačije miriše na drugoj ženi (da, sve je do kože), ali ukoliko određeni parfem preporučuju milioni žena širom svijeta, onda je to sigurno preporuka vrijedna vaše pažnje.

Upravo to je slučaj i sa sljedećim parfemom – on je trenutno najpopularniji miris na svijetu.

foto: Giorgio Armani Beauty

Odmah na startu ćemo napomenuti da je ovo bio i najpopularniji parfem tokom prethodne sezone, a njegova “vladavina” nastavlja se i tokom proljeća. S pravom se može se reći da za to postoji nekoliko razloga: Sì Passione je intenzivan, beskompromisan miris koji odgovara svim prilikama, ali i dnevnim i večernjim varijantama. Kreiran je za samouvjerenu ženu, onu koja bez straha hoda podignute glave i koja se ne plaši da kaže: “Da”. Prekrasno dizajnirana bočica utjelovljuje vatreni cveni karmin, a koji bez problema nose veoma odvažne i samouvjerene dame.

Svjež, lagan, energičan i senzualan, Sì Passione je mješavina ružičastog bibera i crne ribizle, a u čijem se samom srcu nalaze snažne cvjetne note na toploj bazi kedra i vanilije.

Dostupan u bočicama od 30 ml, 50 ml i 100 ml, Sì Passione utjelovljuje gracioznost, nezavisnost, odvažnost i nezavisni duh moderne žene, a garancija je da ćete se tokom ove proljetne sezone u potpunosti izdvojiti iz mase.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: