Dnevni horoskop za 30.03.2018.

0

Ovan


Potrebno je da danas budete malo taktičniji u odnosima sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Vi lično ste u jednom promjenjivom raspoloženju i lako ćete reagovati na provokacije, ali i na propuste. Emotivno stoji prilična napetost. Ne znate kako da se postavite prema partneru.
 

Bik


Iako ste vi spremni na svaku vrstu kompromisa i dogovora, kada je poslovni segment u pitanju, ipak ćete teško izaći nakraj sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće su dvije ponude i biće teško odlučiti se kojoj da date prioritet. Nešto teže usklađivanje sa voljenom osobom i pored vašeg truda.
 

Blizanci


U poslovnom segmentu će danas biti nekih napetih situacija, ali ćete se vi truditi da sačuvate svoj mir i da ne upadnete u nervozu i ishitrenost. Ipak, neke osobe su suviše nedokazane, čak i za vašu tolerantnost. U komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti problema.
 

Rak


Moraćete da promijenite planove i ono što ste zacrtali danas sebi u dnevni raspored. Umiješaće se ljudi ili situacije koje će vas skrenuti sa one trase koju ste planirali. Napet odnos sa kolegama, ali i šefovima. U emotivnom dijelu, partner će insistirati na raščišćavanju nekih njemu bitnih situacija.
 

Lav


Vrlo ste nervozni, jer mnogo očekujete od nekih sastanaka ili dogovora, a nikako da saznate kakva je konačna odluka druge strane. Za vas lično je bolje da odgovor ne stigne tokom današnjeg dana… U ljubavnim relacijama danas će samo strast funkcionisati, a sve ostalo je više nego loše…
 

Djevica


Jedan dio problema uspijevate da riješite u prijepodnevnim satima, ali nemojte da se opuštate. Slobodno računajte da ćete tokom cijelog radnog dana morati da budete u velikoj mjeri posvećeni poslovnom segmentu. Pokušavate da se prilagodite emotivnom partneru koji je nervozniji nego inače.
 

Vaga


Prijaju vam neke lijepe reči i pozitivna reakcije od strane šefova ili saradnika sa kojima ste dugo u kontaktu. U odličnom ste raspoloženju, što će se prenijeti i na popodnevne sate i odnos sa voljenom osobom. Druga strana će jedva dočekati vašu inicijativu.
 

Škorpija


Uspijevate da prikrijete i potisnete nervozu koja vas drma od samog dolaska na posao. Jako ste usmjereni na jednu obavezu od čijeg završetka vam dosta toga zavisi. Opustite se malo, sve ćete završiti na vrijeme. Sa voljenom osobom morate biti taktičniji, nemojte je nervirati svojim izjavama.
 

Strijelac


Štagod da uradite danas i koliko god da se potrudite, nećete u potpunosti biti zadovoljni. Danas ste najveći kritičar sami sebi. U večernjim satima stoji fenomenalna ljubavna prilika ako ste sami. Obavezno pozovite nekoga ko vam je privlačan i zakažite izlazak, susret, kaficu.
 

Jarac


Možda i vi sami shvatate da nema potrebe za toliku nervozu prema ljudima sa kojima radite, ali jednostavno danas ne možete da se obuzdate. Više je nego vjerovatno da će sa kolegama doći do bezrazložnih tenzija. U kontaktu sa emotivnim partnerom pokažite onu nježnu stranu ličnosti.
 

Vodolija


Evidentno je da danas možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. No, takođe je primjetno i da je prostor za greške i nesporazume otvoren pa povedite malo računa. Svoju nervozu jako kontrolišite u odnosu sa onima koje volite. Emotivnom partneru neće lako “sjesti” vaša promjenjivost u raspoloženju.
 

Ribe


Još jedan dan kada vam je lako da pokleknete pod teretom poslovnih obaveza i uvučete se u jedno od svojih čuvenih mračnih raspoloženja. Jedna osoba pokušava da vam se približi, ali vi kao da je ne primjećujete. U suštini, suviše ste obuzeti sobom i svojim neraspoloženjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info