Dnevni horoskop za 29.03.2018.

0

Ovan


Taman ste mislili da ste u potpunosti završili sa nekom većom obavezom, ali ispada da će vam vjerovatno jedan dio posla vratiti na ispravljanje ili doradu. Drugi dio dana donijeće vam smanjenu energiju, ali i potrebu da sa voljenom osobom budete bliski i romantični.
 

Bik


Niste se nadali da će neke situacije, koje su na prvi pogled izgledale dosta lako, toliko da se iskomplikuju. Danas ćete u velikoj mjeri biti angažovani, iako to niste planirali. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i za angažovanje prema osobi za koju ste zainteresovani.
 

Blizanci


Dosta dobro raspoloženje će vas držati tokom cijelog dana, iako ćete imati par situacija sa nadređenom osobom koje će vas nakrako iznervirati ili zabrinuti. Voljena osoba želi neki jači kontakt sa vama, ali vi trenutno nemate dovoljno vremena da joj se u potpunosti posvetite. Imate i druga interesovanja.
 

Rak


Iako će dan krenuti dosta dobro, ispašće da ćete na kraju imati mnogo više obaveza i zadataka nego što možete da postignete. Na sve ovo, kako dan bude odmicao, vaša energija će se rasipati, a vi postajati nefokusirani i dekoncentrisani. Zbunjujuće situacije sa voljenom osobom i neraspoloženje.
 

Lav


U velikoj mjeri ste okupirani dodatnim obavezama koje nekako dolaze same od sebe i teško je da ćete biti u mogućnosti da realizujete neke lične planove, jer ćete se prilično istrošiti. Jedna osoba vam vrlo suptilno pokazuje da je zainteresovana za vas. Mogli biste da se ovdje više aktivirate.
 

Djevica


Mnogo lakše nego što ste to planirali, uspjećete da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju i dogovor sa bitnim poslovnim ljudima. Doduše, na neke njihove uslove ćete morati da pristanete, ali i ovo vam trenutno ide na korist. Velika angažovanost oko nekog od članova familije.
 

Vaga


Nadređena osoba se ne slaže sa nekim vašim stavovima ili postupcima u poslovnom segmentu i može vam skrenuti pažnju ili vas kritikovati. Ne dopada vam se ovo, ali trenutno nemate nekog velikog izbora, osim da promijenite svoj način funkcionisanja. Jaka želja da se što prije vidite sa emotivnim partnerom.
 

Škorpija


Nervoza zbog poslovnih obaveza nikako ne jenjava ovih dana pa ni ovaj neće biti izuzetak. Nemojte sebi dodatno pokvariti dan nekim raspravama sa kolegama ili prijateljima. Voljena osoba se trudi da vam se približi, ali ste vi dosta zlovoljni i odbijate je svojim ponašanjem.
 

Strijelac


Vaši planovi su za ovaj dan vrlo ambiciozni, ali najvjerovatnije će realizacija biti minorna. Ne računajte da ćete izaći tako brzo nakraj sa nekim poslovnim obavezama koje će se iznebuha pojaviti. Tokom dana su mogući i troškovi na koje niste računali. Kontakt sa emotivnim partnerom će biti nježan i strastven.
 

Jarac


Nemate nekog realnog razloga za neraspoloženje, ali evidentno je da će kolege primijetiti da ste danas nešto povučeniji u sebe nego inače. Možda ste pomalo i iscrpljeni, ali moguće je i da imate neku brigu vezanu za papire, dokumenta koja su vam važna. Posesivnost prema emotivnom partneru.
 

Vodolija


Ili vas saradnici zbunjuju svojim postupcima i ponašanjem ili ste shvatili da ne možete računati na jednu osobu. Štagod bilo, osjećate se dosta neraspoloženo i bićete povučeni u sebe. Jedna osoba pokušava da pokrene jaču komunikaciju sa vama, ali ste vi prilično distancirani i uzdržani.
 

Ribe


Ovaj dan vam donosi velike promjene raspoloženja, nesigurnost i želju da se povučete u svoje misli. Nezadovoljstvo poslovnom situacijom, ali i emotivnim segmentom. Ni u jednom ni u drugom polju ne znate kako da se postavite nadalje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info