Jarac: Mjesečni horoskop za APRIL 2018. godine

0

Posao. Prva dekada aprila biće zahtjevna i od vas će se očekivati da prihvatite pojačani nivo odgovornosti i da pokažete istrajnost i autoritet. Ako ste planirali da pokrenete privatni biznis, imaćete povoljne mogućnosti za to. Međutim, Merkur će praviti kvadrat sa Marsom i Saturnom, što vam donosi administrativne teškoće i otežava započinjanje novog projekta.

Venera će praviti trigon sa Saturnom, a to će biti povezano sa kreativnošću koju ćete pokazati i koja će vam donijeti uspjeh, dobitke i otvoriti vam mogućnost povoljne saradnje sa jednom ženom. U drugoj dekadi aprila izbjegavajte saradnju sa sumnjivim osobama i finansijske transakcije. Venera, koja vlada vašim poljem posla i karijere, praviće trigon sa Marsom i sekstil sa Neptunom. Donijeće vam uspjeh u pregovorima oko nastavka započetih velikih i dugoročnih projekata. Imaćete dobar osjećaj kako da pridobijete klijente.

Opozicija koju će Venera praviti sa Jupiterom, 17. aprila, upozorava vas da izbjegavate rizične poduhvate. Jedna saradnja će se pokazati neisplativnom i stvaraće vam teškoće pa ćete je raskinuti. U trećoj dekadi aprila će Venera ući u znak Blizanaca i vaše polje usluga.

Na polju novca izbjegavajte, na početku mjeseca, transakcije koje idu tajnim kanalima. Takođe pazite da vas neko ne potkrada iza leđa. Postojaće pokušaji da se neko okoristi na vaš račun iza vaših leđa ili na neki drugi tajni, ilegalan i nekorektan način. Sredinom mjeseca mogući su neočekivani dobici. Bilo bi dobro da do kraja aprila budete štedljivi i da ne ulazite u minus.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, vašem partneru će trebati vaša podrška i pažnja. Početkom aprila ćete biti suzdržani po tom pitanju i doći će do neslaganja oko dogovora u vezi adaptacije ili uljepšavanja zajedničkog doma. Uspjećete da se složite i da postignete željeni sklad u vezi, kada Venera bude pravila trigon sa Saturnom. Osjećaćete potrebu da partneru pokažete vaša iskrena osjećanja.

Treća dekada aprila će vam biti povoljna za realizaciju jednog zajedničkog dogovora koji se odnosi na dom i porodicu i u čemu ćete oboje biti složni. Prijaće vam da odete na kraći izlet tokom vikenda i provedete sa partnerom lijepe zajedničke trenutke. Manje nesuglasice opet mogu iskrsnuti krajem mjeseca, jer ćete biti skloni zauzimanju tvrdoglavih stavova.

Ako ste slobodni, pružiće vam se mogućnost da upoznate osobu sa kojom ćete ući u stabilnu i skladnu vezu na duge staze. Venera će praviti trigon sa vašim vladarem Saturnom, a nešto kasnije će praviti i trigon sa Plutonom. To će vam donijeti snažnu zaljubljenost u osobu koja će vam djelovati vrlo blisko već pri prvom susretu.

U trećoj dekadi aprila ćete početi da se povlačite u sebe, jer ćete biti nesigurni da li ćete uspjeti da ostvarite vezu kakvu želite. Ne brinite, jer ćete biti na dobrom putu ka cilju.

Zdravlje. U prvoj dekadi aprila ćete biti osjetljivog zdravlja. Moguć je grip, prehlada i virusna infekcija. Bićete osjetljivi na stres pa je važno da izbjegavate pretjerane napore i sve što može da vas iscrpljuje.

Poželjno je da praktikujete neki od sistema svakodnevne psihofizičke relaksacije. Koristite lijepo vrijeme da više boravite u prirodi. To će vam pojačati imunitet.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: