Dnevni horoskop za 28.03.2018.

0

Ovan


I pored napetosti koja će i danas biti vidljiva u poslovnom segmentu i kolegijalnom okruženju, pred Ovnovima se ipak pojavljuju neke ponude o kojima bi vrijedilo razmisliti. Neke probleme možete riješiti lakše nego što ste mislili. Posvetite više vremena emotivnom partneru.
 

Bik


Neke jako dobre poslovne mogućnosti mogu se danas otvoriti pred Bikovima. U dobrom ste raspoloženju, spremni da saslušate i prilagodite se drugima – angažujte se, ne možete pogriješiti. Mogućnost novog poznanstva preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža.
 

Blizanci


Bitno je da danas budete aktivni i poslovno angažovani, jer lako možete završiti neke situacije koje su vam dosta bitne i oko kojih se već izvijesno vrijeme trudite. Mogućnost važnog dogovora sa poslovnim partnerom. Nadređeni su spremni da vas podrže. U emotivnim relacijama – odlično.
 

Rak


Dobar dan je pred vama, ispunjen solidnim odnosom sa onima sa kojima radite, ali i nekim finim poslovnim prilikama. Moguće je i da vas iznenadi finansijski priliv. Razgovor sa nekim ko vam je jako privlačan se intenzivira – sve češće se dopisujete, a stoji i mogućnost susreta.
 

Lav


Nema opuštanja. Jeste da je dan dobar da se napravi neki fin poslovni dogovor, ali ovo ne znači da ćete lako proći kroz dešavanja. Budite sigurni da frke mora biti, bilo kroz jurnjavu i stres, bilo kroz probleme sa tehničkim uređajima. Makar ćete sa voljenom osobom uživati opušteno.
 

Djevica


Ne vrijedi – nervirali se ili se ne nervirali – isto vam se hvata. Neke situacije ne možete riješiti na silu pa onda bolje pustite da sve ide svojim tokom. Sa članovima porodice danas nemojte biti na “ratnoj nozi”. Sve se može srediti i bez galame i nerviranja. U emotivnim odnosima – dosta solidna atmosfera.
 

Vaga


Riješili ste danas da ćete gledati samo sebe, svoj interes i da se nećete nervirati nimalo. Bravo za vas. Još samo ovo da ispoštujete i sve će biti kako treba. No, čini se da će ovaj vaš plan pasti u vodu. Doduše, malo trčanja vezanog za posao vam neće škoditi. Dobro je za liniju.
 

Škorpija


Pa dobro – do podneva ćete se nervirati, imaćete utisak da ćete iz kože iskočiti… A onda će situacija na poslu krenuti da se lagano smiruje. Dobro je vrijeme da ostvarite ono što ste planirali. Pokrenite se prema osobi koja vas interesuje. Neki odlični momenti sa emotivnim partnerom su pred vama.
 

Strijelac


Smatrate da bi stvarno bilo vrijeme da se pozabavite nekim poslovnim pitanjima i trudićete se da ono čega se prihvatite i završite. Naznake od poslovnog partnera da je spreman na vaše uslove i dogovor. U emotivnim odnosima slijede vam lijepi trenuci, mada će voljena osoba povremeno biti nervozna.
 

Jarac


Ovaj dan donijeće vam pozitivnu energiju i dodatnu angažovanost u poslovnom segmentu. Bolji odnosi sa nadređenima danas, a pojedinima bi mogao “kapnuti” i neki novčani priliv. Vrijeme je za otvoren i iskren razgovor sa voljenom osobom. Potrudite se da riješite probleme.
 

Vodolija


Moguće su blokade ili smetnje u emotivnom razumijevanju i iskazivanju potreba. Partner neće imati vremena ili sluha za vaše promjene raspoloženja. Izvor problema biće novac i vaš preuveličan osjećaj usamljenosti i zanemarenosti. Ne donosite odluke na svoju ruku, poslušajte šta partner ima da kaže.
 

Ribe


Imate osjećaj da se u poslovnom segmentu neke stvari konačno pokreću sa mrtve tačke. Bolje ste raspoloženi nego inače, mada i dalje povremeno izbija vaša nervoza. Angažujte se oko osobe koja vam je zanimljiva, ne propuštajte još jednu priliku za sreću.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info