Dnevni horoskop za 25.03.2018.

0

Ovan


Voljena osoba je puna energije i spremna na svakakve avanture i dobar provod sa vama tokom današnjeg dana. Vi biste pak prije da odmorite i da se zatvorite među četiri zida, zajedno sa njom. Potrebno je da se uskladite i da napravite kompromis.
 

Bik


Ljudi iz vašeg okruženja očekuju da ispunite neku obavezu ili dogovor koji ste im obećali. Pred vama je jedan lijep dan u kojem će biti, uglavnom, sitnih dešavanja koja vas neće opteretiti. Iskoristite vrijeme da se susretnete sa prijateljima ili osobama koje odavno niste vidjeli. Kontaktirajte i simpatiju.
 

Blizanci


Imate neke dobre planove za provod i trudićete se i da ih ostvarite. Ipak, ostavite malo vremena i za svoje najbliže, za porodicu. Jeste da će vam biti nešto teže da sve uskladite, ali potrudite se. Posvetite pažnju onim ljudima koji su uvijek tu za vas kada vam je to potrebno.
 

Rak


Tranzitni Mjesec je u vašem znaku i donosi vam, između ostalog, i naglašenu potrebu za emotivnom sigurnošću i prisustvom voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, savjetuje vam se da popravite svoje raspoloženje komunikacijom ili susretom sa prijateljima.
 

Lav


Vi ste u nekom čudnom raspoloženju tokom današnjeg dana. Ne radi vam se ništa, ne ide vam se nigdje, najradije biste se zavukli u četiri zida, ućutali i odmarali. Ne uskraćujte svoje prisustvo nekim osobama kojima ste izuzetno dragi. I vama će prijati da se malo promrdate.
 

Djevica


Jedan izuzetan dan je pred vama. Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam drage, bilo da su u pitanju prijatelji ili emotivni partner. Ukoliko ste kojim slučajem sami, pravi je momenat da se pokrenete u komunikaciji sa nekim ko vas jako privlači. Mogućnosti i za nova poznanstva.
 

Vaga


Dan od kojeg očekujete mnogo. Moguće je da vas očekuju važni kontakti, neka veća društvena okupljanja ili posjeta koja vam je izuzetno bitna. U svakom slučaju, budite sigurni da ćete blistati i da neće biti osobe koja vas neće primijetiti. Izuzetan kontakt sa suprotnim polom.
 

Škorpija


Intenzivan dan i velike mogućnosti da preko prijatelja ostvarite jako zanimljive emotivne kontakte. Sve vam tokom ovog dana ide naruku, nemojte se zatvoriti u kuću, izađite među ljude. Planovi su lako ostvarivi. Sa voljenom osobom vrlo emotivan i romantičan susret.
 

Strijelac


Previše razmišljate o nekim stvarima koje u ovom trenutku ne možete promijeniti. Nemojte se nervirati, pustite da situacije sa voljenom osobom idu nekim svojim tokom. Stvari će doći na svoje, a vi budite sigurni da ste na pravom putu. Samo je potrebno više vremena.
 

Jarac


Možete danas biti u nedoumici. Imate neke pozive sa više strana, ali i voljena osoba očekujete da joj posvetite svoje vrijeme. Moguće je da ćete u prvom dijelu dana napraviti dogovore koje ćete kasnije morati da promijenite. Skloni ste ipak tome da ljubav stavite u drugi plan.
 

Vodolija


Bilo bi divno ako biste ovaj dan posvetili isključivo sebi. Najbolje je da ga provedete van kuće, da prošetate, da budete na svježem vazduhu, čak i da svratite do nekog šoping centra – da vas ne drži mjesto. Kontakti sa suprotnim polom su bolji u večernjim satima.
 

Ribe


Vaši planovi za današnji dan su zaista veliki, a svi nekako uključuju i emotivnog partnera. Neki zaista lijepi događaji mogu uslijediti, potrudite se da voljenoj osobi pokažete kolika je snaga onoga što osjećate prema njoj. Odličan je momenat i za neka važna pitanja ili planove povodom vašeg odnosa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info