Dnevni horoskop za 23.03.2018.

0

Ovan


Imate dobru volju da riješite neke situacije na poslu, ali je moguće da se danas neće doći do rješenja. Nesigurni ste šta da uradite po pitanju bitnih situacija koje vas muče. Strpite se i sačekajte. Na prvi pogled dosta komplikovani trenuci sa voljenom osobom. Ne potencirajte na raspravama.
 

Bik


U dobrom ste raspoloženju za posao pa možete preuzeti na sebe više nego što je to realno potrebno. Ne odrađujte tuđe obaveze, jer postoji tendencija da zapostavite nešto što je vama važno. Teži dogovori sa voljenom osobom. Nećete uspjeti da se uskladite po pitanju planova.
 

Blizanci


Uzbuđenost zbog nekih informacija koje dolaze do vas, moguće i po pitanju kraćeg poslovnog putovanja. S druge strane, previše razmišljate o svakom svom potezu. Opustite se malo. Velika želja za otvorenom i iskrenom komunikacijom sa voljenom osobom. Ipak, druga strana nešto “koči”.
 

Rak


Blaga nesigurnost i napetost zbog nekih promjena koje su u posljednjem momentu poslovni saradnici uveli u vaš dogovor. Nema razloga za rasprave, ali ni za opterećenost. Ovo je samo na prvi pogled komplikovano. Nesigurni ste kako da pokrenete na pravi način razgovor sa jednom osobom.
 

Lav


Danas nije pravi momenat za neke bitnije poslovne odluke. Moguće je i da ćete imati veće troškove, vezane za privatni posao ili porodični dom. Voljena osoba vam zamjeri na pretjeranom kritikovanju i sitničarenju. Razmislite, možda ovo i nije toliko daleko od istine.
 

Djevica


Mogući su neplanirani troškovi, a ako računate na neki novac, vjerovatno ćete do posljednjeg momenta biti nesigurni da li ćete ga uopšte i dobiti. Niste zadovoljni odnosom nekih kolega prema vama. Pokazujete nezadovoljstvo nekim partnerovim postupcima. Stoji nervoza.
 

Vaga


Danas vam može biti ponuđena više nego dobra poslovna prilika, ali ste vi u velikom razmišljanju šta i kako dalje da činite. Ovo se ne uklapa u vaše planove, a moguće je i da ćete natovariti na sebe veću količinu obaveza. Previše očekujete od jedne osobe. Sagledajte je malo realnije.
 

Škorpija


Pred vama je jedan mutan i čudan dan. Čini vam se da nikako ne uspijevate da otkrijete ono što vam je važno, vezano za poslovni, ali i za emotivni segment. Nesigurnost šta uraditi dalje. Imate osjećaj da ništa ne ide u skladu sa vašim željama i planovima.
 

Strijelac


Svjesni ste da se neki ljudi baš i ne ponašaju najkorektnije prema vama, ali trenutno ne želite da dižete tenzije oko toga. Trenutno vam je jedino važno da obavite na vrijeme ono što ste preuzeli na sebe. Voljena osoba pretjeruje po nekim pitanjima, ali se trudite da održite korektnu komunikaciju.
 

Jarac


Ovaj dan vam je važan, jer tokom njega možete obaviti bitne razgovore ili uspostaviti komunikaciju sa nekim ko vam je poslovno potreban. Ipak, stoji da će vas dešavanja u potpunosti iscrpiti. Moguće je da ćete morati da odložite susret koji ste dugo iščekivali zbog potrebe za odmorom i snom.
 

Vodolija


Žurite da sve završite na vrijeme i kako dan bude odmicao, samo ćete ubrzavati tempo. Vodite računa o greškama koje su i te kako moguće, jer će vas one samo vratiti na početak. Dobar dan za flertovanje, ali ne očekujte ništa konkretnije – sve će se završiti samo na podbadanju i šarmantnim porukicama.
 

Ribe


Pitate se koliko možete da verujete nekim ljudima u vašem okruženju. S druge strane i vaše je ponašanje čudno pa će se kolege pitati šta vam se dešava… Nesigurni ste po pitanju voljene osobe – čini vam se da izbjegava neka, vama važna, pitanja. Sačekajte bolje vrijeme za ozbiljne razgovore.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info