Dnevni horoskop za 22.03.2018.

0

Ovan


Neprijatni razgovori, ali htjeli ne htjeli, moraćete da ih obavite. Moguća je ponuda koja vam se u ovom trenutku ne dopada, ali shvatate da trenutno ne možete dobiti bolju. Napeti odnosi u emotivnim vezama. Neusklađenost, moguće su i razmirice i rasprave sa voljenom osobom.

Bik


Velika potreba za aktivnostima pa i isticanjem u poslovnom segmentu. S druge strane, teško je da ćete uspjeti da ostvarite ono što ste planirali. Mogući su i sitniji finansijski gubici. U emotivnim relacijama teško će danas biti doći do kompromisa sa voljenom osobom. Neraspoloženje.

Blizanci


Podsticajan dan pun dešavanja je pred vama. Nažalost, vaša je energija suviše lepršava i nestalna, a okolnosti će vas tjerati na to da budete odgovorniji i da se više posvetite svojim obavezama. Zanimljiva komunikacija sa nekim, ali ne uspijevate da ostvarite dogovor sa ovom osobom.

Rak


Teško je da ćete vi uspjeti da završite ono što ste planirali za danas, s obzirom na to da ste u potpunosti neorganizovani, da vam je pažnja rasuta na sve strane, a ni okolnosti vam ne idu naruku. Ni na kakvu pomoć ne računajte od strane kolega. U emotivnom segmentu – loša komunikacija sa partnerom.

Lav


Pažnju vam privlače neke nebitne stvari i detalji, a ne fokusirate se na ono što je zaista od prioriteta i važno. Samo ćete sebe nepotrebno zatrpati gomilom obaveza sa kojom nećete znati kako da izađete nakraj. Voljena osoba vas jako nervira i nećete se ustručavati da joj to i pokažete.

Djevica


Ima tako nekih dana kada ništa ne ide od ruke. Ne samo da ćete vi lično upasti u neko čudno i mutno raspoloženje, već će tokom cijelog dana neke neprijatne situacije iskrsavati pred vama. Mogući su i tenzični odnosi sa šefovima. Sa voljenom osobom uspijevate da održite zadovoljavajući nivo priče.

Vaga


Iako će izgledati da ćete relativno lako riješiti neke situacije, ispostaviće se da je sve ovo možda prevelik zalogaj za vas. Moraćete da debelo promijenite svoje planove da biste se uklopili sa trenutnim okolnostima. Ne dopada vam se ponašanje voljene osobe. Možete čuti neprijatne vijesti.

Škorpija


Neprijatne situacije na poslu. Problemi će se javiti i u finansijskom segmentu. Mogući su gubici. Ako očekujete novac, teško je da ćete ga i dočekati, bar ne u onom obimu kojem se nadate. Svojim ponašanjem odbijate nekoga ko je zainteresovan za vas.

Strijelac


Nemate sve informacije koje su vam potrebne, a shvatate da kolege ni ne žele da nešto podijele sa vama. Ne zaključujte na brzinu niti povlačite neke bitnije poteze tokom današnjeg dana. Mogućnost rasprava sa emotivnim partnerom je jako naglašena.

Jarac


Dosta napete situacije u poslovnom segmentu, a moguća je i neugodna komunikacija sa kolegama i saradnicima. Preporuka je da budete strpljivi i ne dozvolite da budete izazvani. Potreba da provedete više vremena sa voljenom osobom, ali jako male mogućnosti da to i ostvarite.

Vodolija


Iako se vi lično osjećate dobro, to ne znači da je pred vama lagan dan. Postoje otežane situacije i prepreke u vašim planovima, ali prilično dobro se borite sa tim. Imate solidnu komunikaciju sa osobom koju pokušavate da osvojite, ali vam to nije dovoljno. Budite strpljivi.

Ribe


Energija ovog dana vam nimalo ne odgovara. Potrebno je da budete skoncentrisani i fokusirani, a vama misli lutaju na sve strane. Mogućnost grešaka i loše komunikacije sa saradnicima. Emotivna nesigurnost je naglašena. Osjećate se povrijeđeno nekim postupcima voljene osobe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info