Dnevni horoskop za 14.03.2018.

0

Ovan


Dešavanja tokom današnjeg dana vam u potpunosti idu u prilog. Nagle promjene i preokreti koji donose da se situacije, koje su vam bitne, ubrzaju. Moguće je i iznenadno poznanstvo koje će vam uljepšati dan. Pravo je vrijeme za susret sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima. Odličan provod i raspoloženje.
 

Bik


Sa lakoćom ćete danas obaviti neke nezavršene obaveze, ali i riješiti nešto što je vama od ličnog prioriteta. Novine koje uvedete tokom današnjeg dana lako će donijeti rezultate. U odnosu sa voljenom osobom stoji naglašeno razumijevanje i sklad. Provedite divno popodne i veče.
 

Blizanci


Odličan dan je pred vama za šta god da vam je važno. U poslovnom segmentu ste “kao munja” – sve stižete i ništa vam nije teško. Budite u pokretu, budite aktivni, dobre ideje i brza realizacija. Lako ćete osvojiti osobu koja vam je simpatična – dovoljno je samo da pokrenete priču.
 

Rak


Sa nestrpljenjem čekate neke informacije, neka dešavanja. Toliko ste napeti da prosto varnice “vrcaju” iz vas. Ono što vam je potrebno danas će se i realizovati, budite mirni. U emotivnom segmentu nedoumica – jedna osoba se pojavila i u potpunosti vam “poremetila” misli…
 

Lav


Danas vaše reakcije u poslovnom segmentu moraju biti malo proračunate. Istina je da će se neke prilike otvoriti pred vama, ali nemojte odmah “trčati pred rudu”. Sačekajte pravi trenutak. Mogućnosti za avanturu i flertovanje. Interesantni kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.
 

Djevica


Jedna osoba sa kojom duže vrijeme sarađujete može vam danas pomoći da prevaziđete jednu poslovnu situaciju koja je po vas neugodna ili komplikovana. Vrlo ste aktivni oko nekog, pokušavate da ga šarmirate i osvojite, ali vaši pokušaji trenutno nailaze na zatvorena vrata.
 

Vaga


Odličan dan, baš po vašoj mjeri. Osjećate se dobro, puni ste energije i lako odrađujete sve ono što vam je obaveza. Nekih sitnijih problematičnih situacija na poslu će svakako biti, ali to neće u većoj mjeri uticati na vaše raspoloženje. Odličan dan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i izalazak sa prijateljima.
 

Škorpija


Pažnja vam je danas malo rasuta i ne možete u potpunosti da se posvetite obavezama koje su vam važne. Neke situacije vam i te kako odvlače pažnju. Moguće je da kolege non stop traže neke usluge od vas. Vrlo intenzivan, ali vjerovatno kratkotrajan susret sa voljenom osobom.
 

Strijelac


Imate zaista odlične ideje, ali je pitanje da li trenutno možete naći podršku i za njihovu realizaciju. Pokušajte da razgovarate sa nadređenom osobom, ali pripremite se da će ovde biti prepreka. Pozitivna energija i raspoloženje u emotivnim odnosima. Posvećeni ste voljenoj osobi u punoj mjeri.
 

Jarac


Konačno dobijate potvrdu jednog posla koju već neko vrijeme čekate. Osjećate pozitivno raspoloženje, podsticaj, volja i spremnost na rad su naglašeni. Danas možete postići mnogo toga. Dobar je momenat i za novo poznanstvo i to preko poslovnih okolnosti. Simpatije će se probuditi “na blic”.
 

Vodolija


Sa tranzitnim Mjesecom u vašem znaku i polju ličnosti, danas imate dovoljno i volje i energije da riješite bilo kakve problematične situacije u poslovnom segmentu. Doduše, malo ste hiroviti pa ćete povremeno nervirati kolege. Odličan je momenat da se aktivirate prema osobi koja vam je simpatična.
 

Ribe


Jasno vam je da ste pri kraju nekih poslovnih situacija koje su vam do sada pravile probleme. Sigurno ste umorni i iscrpljeni, ali izdržite još malo – rješenje je blizu. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i unosi vam pozitivan nemir. Mogući su kontakti i preko društvenih mreža, vrlo podsticajni i interesantni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info