Dnevni horoskop za 12.03.2018

0

Ovan


Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osjećate prilično iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete više posvećeni poslu, da ne biste napravili neki značajniji propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.
 

Bik


Računajte na jedan prilično naporan dan, djelimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate svoje planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete na sve načine koliko vam je stalo do nje.
 

Blizanci


Vrlo intenzivan dan je pred vama. Bićete na sto strana odjednom i truditi se da se ne opterećujete previše nekim razmišljanjima, već da se posvetite poslu, pogotovo zaostacima. Sa voljenom osobom isplanirajte zajedničko popodne. Mogućnost za kontakt sa nekim koga dugo niste vidjeli.
 

Rak


Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od nečega što ste planirali za danas ili zato što dobijate neprijatne informacije. Pokušavate da priđete voljenoj osobi na pravi način, ali vam jako smeta što sa njene strane osjećate pritisak i neopravdanu ljubomoru.
 

Lav


Smatrate da su potezi osoba sa kojima sarađujete direktno usmjereni protiv vas. Nemojte previše lično doživljavati neka dešavanja, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Nemate razloga da razmišljate i da se opterećujete – osoba koja vam se dopada samo čeka vaš potez. Pokrenite se.
 

Djevica


Tokom današnjeg dana očekujte veliki broj obaveza, ali ste vi lično jako raspoloženi i uživaćete u ovoj okupiranosti poslom. Komunikacijske vještine su naglašene i pravo je vrijeme da obavite neki važan razgovor, bilo da se on vezuje za poslovni ili za ljubavni segment.
 

Vaga


Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili do prepreke. Sa nekim težim okolnostima danas ćete morati da izađete nakraj i da se prilagodite novonastalim situacijama. Moguće je da jako razmišljate o nekom koga ste skoro upoznali.
 

Škorpija


Odlične informacije pristižu do vas i ne možete da prikrijete svoje oduševljenje i uzbuđenje oko cijele situacije. Danas se možete osloniti na pomoć od strane kolega ili zatražiti uslugu od prijatelja. Odmjereni ste u kontaktu sa osobom koja vas privlači i ona nije sigurna kakve su vaše namjere.
 

Strijelac


Usmjereni ste u potpunosti na poslovni segment. Neke obaveze su se nakupile i trudićete se da ne dozvolite da vas bilo kakve situacije sa strane ometaju i usporavaju. Prija vam što se voljena osoba toliko trudi oko vas. Odlična komunikacija i mogućnost da razgovarate i o nekim ozbiljnijim temama.
 

Jarac


Mjesec je u vašem znaku tokom današnjeg dana i donijeće vam jednu intenzivnu posvećenost. Sve vam danas ide od ruke mnogo lakše nego inače. Odlična komunikacija i razumijevanje sa kolegama i saradnicima. Sa partnerom je dobro vrijeme da riješite neke tekuće, sitnije probleme.
 

Vodolija


Dobre ideje i zanimljiva rješenja za neke poslovne situacije. Možda još uvijek niste spremni da ovo i sprovedete u praksi, ali bi svakako trebalo da se posvetite razradi detalja. Jedna osoba se “mota” non stop oko vas, ali na vrlo suptilan način pa niste sigurni da li pokušava da vas osvoji ili je samo ljubazna.
 

Ribe


Dan dobar za komunikaciju i kontakte u poslovnom segmentu. Bilo bi dobro da se aktivirate, jer možete mnogo lakše pokrenuti neka pitanja koja vas interesuju, ali i ostvariti nov dogovor, saradnju. Sa voljenom osobom intenzitvni i podsticajni razgovori. Sitni znaci pažnje su obostrani.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info