Dnevni horoskop za 08.03.2018.

0

Ovan


Neko bi danas vaše riječi mogao shvatiti potpuno pogrešno. Iako vam to nije namjera, izgledate nasrtljivo i arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.
 

Bik


Današnji dan i njegova energija vam u potpunosti odgovaraju i spremni ste da se bacite u akciju. Promjena je vidljiva svima oko vas. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovana sa očaravajućim i duhovitim pristupom, obezbijediće vam zainteresovanost osobe koju simpatišete.
 

Blizanci


Vaš nastup danas izaziva nepovjerenje ljudi oko vas, jer smatraju da suviše ističete sebe i da pokušavate da se nametnete kao konkurencija. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji i pustiti da se otvori prema vama.
 

Rak


Uspijevate da završite obaveze koje su vam nametnute, jer ste dovoljno fokusirani i skoncentrisani. Ipak, ovo je malo previše posla za vas pa ćete osjećati veliku energetsku iscrpljenost. Pokušajte da napunite baterije u popodnevnoj šetnji kroz grad i kupovini sa voljenom osobom ili sa prijateljima.
 

Lav


Vi ste odlično raspoloženi tokom cijelog dana i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspjeli da obavite svoj dio posla prije svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.
 

Djevica


Danas ste baš u poslovnom “fazonu” i spremni da se posvetite svojim obavezama. Odradićete veliki dio posla oko jednog dogovora, iako imate kratke rokove. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna i pored tenzije koja će biti primjetna u prepodnevnim satima. Ipak, ovo ćete lako regulisati.
 

Vaga


Imaćete danas manjih problema sa najbližim saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do bilo kakvog dogovora se teško dolazi. I u emotivnom segmentu može biti nekih varnica, jer vas jako nervira ponašanje voljene osobe. Smatrate da je to nedopustivo.
 

Škorpija


Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Doduše, bićete nervozni i saradnici će sa vama teško izlaziti na kraj. Ne oklijevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete svoju punu pažnju. U odnosu sa emotivnim partnerom ćete biti napeti i prilično oštri na jeziku.
 

Strijelac


Danas možete biti prilično nervozni i reagovati bez prijeke potrebe, čak i za najmanju sitnicu. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima, jer danas ovdje može biti i nekih neugodnih situacija. Zahtijevate da vam voljena osoba objasni neke svoje postupke. Niste zadovoljni odnosom.
 

Jarac


Iako će vam ovaj dan donijeti neke burne momente i povremenu nesigurnost, brzo ćete uvidjeti da ste bez razloga brinuli o nekim situacijama. Sve će se okrenuti u vašu korist. Često razmišljate o jednoj osobi, ali nikako ne uspijevate sebe da natjerate na neki konkretniji potez. Probajte da se malo opustite.
 

Vodolija


Potražićete pomoć bliskog prijatelja ili starijeg kolege po jednom pitanju koje vas muči. Ne ustručavajte se, trenutno ne možete sami riješiti situaciju. Jako su naglašene strasti i seksualnost pa je moguće da više nećete moći da sakrivate od jedne osobe koliko želite kontakt sa njom.
 

Ribe


Neko vas danas kritikuje i koliko god da vam se to ne dopada, ne možete poreći, ako iole razmislite, da nije u pravu. Mogli biste da promijenite neka svoja ponašanja. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog kratkotrajnog poznanstva. Ne dopada vam se, jer vidite da se komunikacija “gasi”.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info