Dnevni horoskop za 05.03.2018.

0

Ovan


Dosta napeti i naporni momenti u poslovnom okruženju. Možete se nervirati i žuriti, ali je više nego evidentno da možete sklopiti izuzetno dobar dogovor. Osjećate intenzivnu žudnju prema jednoj osobi i sada je pravi trenutak da pokušate da povučete neki konkretniji potez i osvojite je.
 

Bik


Neočekivane prilike u poslovnom segmentu koje idu u vašu korist. Vrijeme je da se aktivirate, nije trenutak da previše kalkulišete. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Susret koji vam može pomjeriti tlo pod nogama. Jako ste se zagrijali za jednu osobu.
 

Blizanci


Jaka volja i energija da se neke okolnosti na poslu promijene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjenost obavezama. Smatrate da vas voljena osoba neopravdano zanemaruje. Neki od vas danas mogu započeti tajnu komunikaciju, koja bi i te kako vodila ka strasnoj avanturi.
 

Rak


Pokušavate da izađete u susret nadređenima po nekim njihovim zahtjevima, ali vam to dosta teško ide. Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promijeniti planove i raspored koji ste zacrtali. Prevazišli ste neke teže momente sa voljenom osobom, jačanje emocija.
 

Lav


Budite spremni da reagujete, jer će se danas otvoriti neke situacije koje niste očekivali. Dosta dobar i podsticajan dan je pred vama, dobro za dogovor sa šefovima, ali i za finansijske prilive. Kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od vas ili je vezana za inostranstvo. Dopadanje “na blic”.
 

Djevica


Koliko god vi bili spremni na sve poslovne izazove, današnje situacije vas mogu iznenaditi. Na svu sreću, na vrlo pozitivan način. Moguće je popravljanje poslovnih pozicija. Partner će vas iznenaditi inicijativom i spremnošću da vam izađe u susret po nekim pitanjima. Osjećate se odlično.
 

Vaga


Poslovne okolnosti su danas na vašoj strani. Kontakt od strane poslovnih partnera donosi vam zadovoljstvo, a danas se možete i “opariti”. Izaberite najbolji trenutak da pokrenete neka pitanja koja su vama lično važna. O jednoj osobi vrlo intenzivno razmišljate. Mogućnost susreta.
 

Škorpija


Nagomilane obaveze ostaviće vam malo vremena za ljubav pa će se partner osjećati zanemareno. Bićete skloni stresu i pretjerano reagovati na sve što se događa oko vas. Smetaće vam sitnice pa ćete se ukućanima obraćati povišenim tonom. Borite se protiv naleta neraspoloženja fizičkim aktivnostima i kretanjem.
 

Strijelac


Osjećate se pomalo nesigurno i čini vam se da su prepreke mnogo veće nego što zaista jesu. Na svu sreću pa će vam situacija pokazati da je sve mnogo lakše ostvarivo nego što ste to vi mislili. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite neke dileme povodom ovog odnosa.
 

Jarac


Vaša poslovna situacija je stabilna i današnji dan može donijeti i dobre vijesti i dogovore sa šefovima. Rješavate jednu zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primijeti u kojoj mjeri ste zainteresovani za nju. Ipak, neke stvari se ne mogu tek tako sakriti.
 

Vodolija


Ovaj dan može biti momenat kada ćete mnoge stvari pokrenuti i promijeniti. Dogovori koje budete ostvarili u najavi vam donose mogućnost za veliki uspjeh i u poslovnom, ali i u finansijskom segmentu. Susret sa jednom osobom će vas u potpunosti “prodrmati”.
 

Ribe


Omjer uloženog truda i postignutih rezultata neće biti najbolji. Angažovaćete se na prevelikom broju poslova, koje ćete uspijevati obaviti tek polovično. Odredite neki razuman redoslijed i držite ga se. Vašem organizmu trebaće pokret i fizička aktivnost. Obavite redovnu kontrolu kod stomatologa, posebno ako već dugo niste.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info