Dnevni horoskop za 03.03.2018.

0

Ovan


Još uvijek nije kasno da se neki dogovori i priče pokrenu. Angažujte se oko onoga što tokom sedmice niste uspjeli da obavite. Danas vam stoji mogućnost dosta zanimljive komunikacije, susreta sa osobom koja dolazi u vaše okruženje.
 

Bik


Pomalo naporan dan je pred vama, ne zato što će se bilo šta loše dešavati već zato što se vi osjećate dosta teško i statično. Baš će vam biti naporno da radite bilo šta pa ćete, ako to bude ikako moguće, najradije dan provesti kod kuće odmarajući.
 

Blizanci


Porodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a veče provedite u miru svog doma. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.
 

Rak


Mnogo toga morate završiti danas, a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u nekim ljepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima ili da odete malo u razgledanje izloga.
 

Lav


Vi ste planirali da se danas susretnete sa nekim ljudima koji su vam poslovno važni i od toga ne odustajete, iako smatrate da sada baš i niste u nekom najpodsticajnijem raspoloženju. Imaćete malo vremena za neke druge aktivnosti, jer ćete biti željni odmaranja.
 

Djevica


Ako nešto od poslovnih obaveza morate odraditi danas, posvetićete se tome, ali sa samo jednom mišlju u glavi – da završite što prije i ostatak dana posvetite ukućanima ili prijateljima. Prijatelji su ipak prioritet, jer se vidi da ćete uživati u njihovom društvu, vjerovatno do kasnih večernjih sati…
 

Vaga


Savršeno ćete se snalaziti u većim društvima, a vaše dobro raspoloženje i naklonost okoline podignuće vam samopouzdanje. Zaljubljivi ste i romantični, ali emotivno ste još uvijek vezani za nekog ko to možda ne zavređuje. Ako ste u braku, insistirajte na ravnopravnoj raspodjeli poslova, novca i brige oko djece.
 

Škorpija


Tokom jutra obavite planirane poslove, kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Unatoč porastu obaveza, priuštite sebi trenutke opuštanja. Nakon kafe s prijateljima ili izlaska s društvom osjetićete se ispunjeno i puni energije. Stariji bi mogli imati izraženije hronične tegobe – budite na toplom što više.
 

Strijelac


Intenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ostvarenje ljubavnih i privatnih ciljeva je neupitno. Mogla bi se pružiti prilika da predstavite partnera svojim roditeljima ili se vi upoznate s njegovima.
 

Jarac


Učinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Susrešćete mnoge ljude, ali rijetki će na vas djelovati podsticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.
 

Vodolija


Godiće vam svi oblici fizičke akcije. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Ne gubite vrijeme nego odmah dogovorite susret.
 

Ribe


Predstoje vam nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Primijeti li partner da ste umorni, spremno će vam izići ususret i pomoći u obavljanju poslova. Ako ste slobodni, jedan susret probudiće vaša osjećanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info