Dnevni horoskop za 02.03.2018.

0

Ovan


Neki napeti momenti na poslu se smiruju. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspijevate da se izborite. Malo vas je umorila cijela situacija pa će vam biti potrebno više opuštanja tokom popodnevnih sati. Dobar odnos sa voljenom osobom.
 

Bik


Kod vas se u poslovnom segmentu još uvijek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rješavanju nekih stvari, ali vas dodatno nervira što vam se nameću i neke obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira i sa kime se dopisuje.
 

Blizanci


Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. Ne želite da se opterećujete razmišljanjima, pogotovo što imate dosta obaveza kojima morate posvetiti pažnju. Ukoliko želite da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, danas je pravi momenat za to.
 

Rak


Neke stvari ste uspjeli da završite na vrijeme, tako da će vaše raspoloženje ipak biti bolje. Doduše, sve ono što se dešavalo ostavilo je posljedice na vas pa očekujte nervozu i možda pojačan apetit. I “apetiti” za voljenom osobom su iznenada porasli; odlično popodne za emotivni susret.
 

Lav


Dan kada vam poslovne obaveze oduzimaju dosta vremena, što će najviše biti izraženo u prijepodnevnim satima. Ipak, svakako očekujte promjenu energije u popodnevnim satima. Ovo će se automatski odraziti i u vašim emotivnim relacijama.
 

Djevica


Posao i poslovne obaveze zovu, a vi se ne odazivate. Bićete vi na poslu, ali ćete samo biti. Da ćete raditi, baš i nećete. Gledaćete da uhvatite prvu krivinu, što prije ako je moguće. I da se posvetite ličnim prioritetima. I nekome ko vam je drag. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.
 

Vaga


Pred vama je dan koji će biti ispunjen šansama i prilikama da ostvarite poslovnu stabilnost, ali i napredovanje. U prvom dijelu dana veliki broj obaveza, u toku popodnevnih sati naglašen je umor. Možda nećete biti u fazonu za izlazak.
 

Škorpija


Koliko god došli u iskušenje, suzdržite se luksuznih troškova i nemojte živjeti iznad svojih mogućnosti. Bićete angažovaniji u društvenom i emotivnom životu i pazićete kakvi se pojavljujete u javnosti. Potkraj dana očekuje vas porast porodičnih obaveza. Moguća je svađa sa starijim ukućaninom.
 

Strijelac


Neka iznenađenja preko poslovnih partnera i saradnika mogu doći danas. I neće biti negativna. A mogu doći i neki finansijski prilivi. Opa, nije loše nimalo. Još kada bi vas taj emotivni život poslužio… Ali danas mnogo bolje funkcionišu neobavezni odnosi pa ako ste raspoloženi za avanturu, samo naprijed…
 

Jarac


Dragi Jarčevi, ako danas dođe do nekog prekida ili većeg problema sa poslovnim ili emotivnim partnerom, nemojte se nervirati. Kao prvo, može da se dogodi vrlo lako da je ovo trenutni zastoj i da će vrlo brzo biti prevaziđen. Šta god da je, glavu gore. Sutra je već novi dan, novi početak.
 

Vodolija


Od jutra će vam stvari krenuti naopako, ali ne uzbuđujte se previše, jer su teškoće prolazne prirode. Energije vam neće nedostajati, ali je nećete koristiti na pravi način. Većina obaveza i odgovornosti pašće na vaša leđa. Moraćete rješavati probleme pojedinih članova porodice ili na sebe preuzeti posao neodgovornog saradnika.
 

Ribe


Danas može biti nekih sitnijih problema, vezanih prvenstveno za lične poslove, za porodicu ili za emotivnog partnera. Ostalo bi trebalo da funkcioniše u redu. Zato se spremite da budete malo više angažovani, moguće i na par strana. Vaše prisustvo će u nekim situacijama biti neophodno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info