Dnevni horoskop za 28.02.2018.

0

Ovan


Dosta sumoran dan, jer je evidentno da ne možete ostvariti ono što ste planirali. Vaše raspoloženje je jako promjenjivo: čas ste opušteni, čas vam nije ni do čega. Ni emotivni segment danas ne funkcioniše najbolje pa je možda prava stvar povući se malo u samoću.
 

Bik


Danas bi valjalo voditi računa u odnosu sa nadređenima. Suočavate se danas i sa nekim teškoćama, moguće je da su troškovi pristigli na naplatu ili ste dobili obaveštenje o dugu. Raspoloženje će se popraviti u popodnevnim satima. Voljena osoba može uticati na to.
 

Blizanci


Moguće je da su neke vaše greške isplivale i da ste sada suočeni sa posljedicama svega ovoga. Lošije raspoloženje. Povucite se da razmislite o svemu, ne povlačite nikakve poteze i ne svađajte se. Vrlo brzo će se ovo srediti, samo je potrebno malo lijepe komunikacije.
 

Rak


Jednu neprijatnu obavezu morate završiti danas i nema potrebe dodatno je odugovlačiti. Vjerovatno je u pitanju neka naporna poslovna obaveza ili neko vaše obećanje koje nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost. Više vam odgovara samoća.
 

Lav


Stoji opterećenost nekim stvarima. Moguće je da ste više vjerovali nekome nego što ta osoba zaslužuje i sada ste razočarani njenim postupcima. Ni u emotivnom dijelu ne osjećate se dovoljno dobro i ispunjeno. Dosta toga vam smeta, a danas baš i niste u raspoloženju da pravite kompromise.
 

Djevica


Problemi na poslu, neke nesuglasice kod kuće, sa šefom malo fali pa da se posvađate – možda je najbolje u potpunosti se posvetiti svojim obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za neki dublji razgovor.
 

Vaga


Ništa od onoga što želite da pokrenete ili pokušate da završite ne funkcioniše kako treba. Stalno morate nešto ili nekoga da čekate. Potpuno ste se smorili. Neće vam biti zanimljivo ni flertovanje, što je pravo čudo. Vidjećete i sami da će večernji sati donijeti mnogo bolje raspoloženje.
 

Škorpija


Neka dugovanja ili troškovi vezani za kuću su došli na dnevni red i prosto ne znate na koju ćete stranu. Posvetili biste se svojim obavezama, ali ne možete da se fokusirate. Voljena osoba će pokušavati da vas oraspoloži, ali vrlo “mlako”, tako da ste uglavnom prepušteni sami sebi i svojim mislima.
 

Strijelac


Ni vama danas na poslu ne cvjetaju ruže, ali ćete se ipak koliko toliko uspješno boriti sa nadolazećim nezadovoljstvom. Ono što ste očekivali, nije stiglo i vjerovatno ni neće u toku današnjeg dana. Drugi dio dana je malo bolji, dozvolite voljenoj osobi da vas oraspoloži i rastjera neke crne oblake nad vama.
 

Jarac


Znali ste da ćete na neku realizaciju morati da čekate. Međutim, nekako vam je danas tog čekanja baš preko glave. Pitate se da li je moguće da se samo vama događaju ove stvari. Ne budite na kraj srca, ovo je trenutno raspoloženje, vidjećete da će u toku popodneva već biti bolje.
 

Vodolija


Vama danas baš funkcioniše kako treba. Doduše, jeste da morate malo da požurite da biste neke stvari završili, ali uspijevate. Neko od ukućana vas može nakratko iznervirati, ali nećete tome pridavati neku veću pažnju. Sa voljenom osobom danas dosta solidno, za divno čudo.
 

Ribe


Vama slijedi velika rastrzanost između privatnih i poslovnih obaveza. Ne znate na koju ćete stranu prije. Sigurno je da ćete pokušavati da balansirate, doduše ne naročito uspješno. Veliki premor će vas vjerovatno spriječiti da se u nekoj većoj mjeri posvetite voljenoj osobi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info