Ovo su najljepše pantalone ove zime!

0

Tokom zimske sezone, pantalone su sigurno jedan od najboljih izbora. Daleko od toga da ne bi trebalo da nosite haljine ili suknje, ali ipak pantalone vam mogu pomoći da se osjećate veoma ugodno i tokom najhladnijeg zimskog dana.

Jedan od najlakših načina da u potpunosti osvježite svoj zimski stajling, ali i da istovremeno izgledate veoma privlačno i moderno, jeste da birate pantalone u boji. Donosimo petnaest prekrasnih primjera.

Neprolazna klasika


Klasične pantalone odličan su komad garderobe, jer ih možete nositi u svim prilikama, bilo da se radi o poslu ili izlascima. Ukoliko birate tamno smeđe klasične pantalone, veoma lako ih možete kombinovati sa svim drugim bojama, ali i komadima garderobe.

Prekrasna ljubičica


Veoma lijepa i privlačna, ljubičastu možete veoma lako uvrstiti u svakodnevni stajling, bilo da se odlučite za monohromatski stil (kombinovanje različitih nijansi iste boje) ili kombinovanje sa drugim bojama. Ljubičaste pantalone (u zavisnosti od modela) možete nositi u svim prilikama, a posebno ako je riječ o tamnijim nijansama ove divne boje.

Neutralno i živahno


Ljubičastu možete kombinovati i sa neutralnim nijansama, a istovremeno ćete postići veoma zanimljiv i upečatljiv stil. Štaviše, neutralne nijanse samo će dodatno “izbaciti” ljubičastu u prvi plan i obrnuto – zbog ljubičaste, neutralne nijanse neće izgledati monotono i neupadljivo.

Vrijeme je za jorgovan


Zadržimo se još malo u ljubičastom spektru – boja jorgovana prekrasna je pastelna nijansa ljubičaste, a koja je idealna za kombinovanje sa drugim pastelnim i neutralnim bojama. Ono što je sigurno, zbog ove boje sigurno nećete proći nezapaženo.

Dvije privlačne boje


A ukoliko odlučite da tamno ljubičaste pantalone kombinujete sa crvenom bojom, vjerujte da nećete pogriješiti. Ovo možda i jeste nesvakidašnja kombinacija, ali ljubičasta je u ovom svojstvu sasvim neutralna boja koja se ponaša poput crne. Upravo iz tog razloga se tako dobro i slaže sa crvenom.

Sjajno sunce


Žuta je veoma lijepa i privlačna boja, a jedan od najboljih načina da uljepšate i osvježite zimski stajling svakako je da birate pantalone koje su u žutoj boji. One su odlične za kombinovanje sa neutralnim bojama, ali ništa manje nisu zgodne ni za kombinovanje sa kontrastnim bojama (na taj način možete postići popularni kolor bloking stil).

Vatreno


Crvena je jedna od najpopularnijih zimskih boja, a možete je nositi (ako je baš mnogo volite) od glave do pete. Mada, postoji vjerovatnoća da ćete možda izgledati pomalo monotono, ali to možete izbjeći dodavanjem asesoara u neutralnim bojama.

Morsko plavetnilo


Plava je sigurno jedna od onih boja koje nas podsjećaju na tople, ljetne dane pa je možda zbog toga i idealna da je ukombinujete u svoj zimski stajling. Za plave pantalone se može reći da su neprolazna klasika, a idealne su za kombinovanje sa svim drugim bojama, ali i komadima garderobe.

Siva je privlačna


Ono stoji, siva možda baš i nije jedan od najboljih izbora tokom zimske sezone, ali sve zavisi od toga kako ćete je kombinovati. Primjera radi, sive pantalone veoma dobro se slažu sa svjetlijim neutralnim nijansama (poput bijele), a da bi taj stajling izgledao što upečatljivije, uvijek možete dodati karirani kaput ili pončo.

50 nijansi bordo


Bordo je veoma zahvalna boja za kombinovanje, jer se “ponaša” poput crne. Upravo iz tog razloga, bordo pantalone veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a da biste dodatno pojačali bordo efekat, kombinujte ih sa svijetlim bojama (žuta je pun pogodak).

Monohromatski stil


Sigurno postoje dani kada se odlučite da nosite monohromatski stil (kombinovanje različitih nijansi iste boje), jer je on prikladan svim situacijama. Jedan od prekrasnih načina da nosite ovaj stil jeste da se odlučite za nježne tonove smeđe boje. Ovo je veoma elegantna i prijatna boja, a stajling možete upotpuniti pomoću asesoara.

Svakodnevna kombinacija


Pantalone i košulja sigurno je najjednostavnija kombinacija koju možete nositi tokom svih sezona, bilo ljeto ili zima. Međutim, tokom zimske sezone ovdje možete dodati i džemper, jer vam je sigurno cilj da vam bude toplo. A što se tiče pantalona, s crvenim sigurno nećete pogriješiti. Na kraju, dodajte i kaput koji je u nekoj od neutralnih nijansi.

Indigo plava


I ovo je jedna od veoma zanimljivih boja, a uvijek se možete odlučiti za pantalone koje su indigo plave boje. Možete ih nositi u svim prilikama (naravno, u zavisnosti od modela pantalona), a veoma su zahvalne za kombinovanje. Možete ih kombinovati sa bijelim komadima garderobe, ali jednako dobro će se slagati i sa tamno zelenom ili svijetlo žutom.

Drugačija crvena


Crvena je tako moćna boja, ali ona ima više nijansi. Jedna od njih je i crvena sa narandžastim podtonovima, a pantalone u ovoj boji idealne su za kombinovanje sa svim neutralnim bojama. Primjera radi, zaista ćete postići fantastičan efekat ukoliko odlučite da pantalone u ovoj boji kombinujete sa komadima garderobe koji su sivi – izgledaćete veoma svježe i moderno.

Efektni detalji


Uvijek je poželjno da svakodnevni stajling obogatite malim, ali efektnim detaljima. Zašto? Zato što vam upravo oni mogu pomoći da izgledate mnogo upečatljivije i modernije. Smeđe pantalone (bez obzira na nijansu) mogu se kombinovati sa svim drugim bojama, ali one će doći još više do izražaja ukoliko u stajling dodate crvenu torbu. Efektno i privlačno!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info