Dnevni horoskop za 25.02.2018.

0

Ovan


Danas u potpunosti dajte oduška sebi. Aktivirano vam je polje pokreta, možda čak i nekog kraćeg putovanja ili makar šetnje sa prijateljima ili dragom osobom. Danas vas neće držati mjesto pa ovo dobro raspoloženje iskoristite i provedite se maksimalno dobro.
 

Bik


Energija današnjeg dana vam možda i ne odgovara u potpunosti, najviše zbog toga što ćete se povremeno osjećati iscrpljeno i iscijeđeno. Moguće je takođe da ćete češće posezati za hranom pa se potrudite da ne jedete u većim količinama, jer ćete se tek onda osjećati pospano…
 

Blizanci


Danas klackate između potrebe za emotivnim partnerom i time da uzmete malo vremena samo za sebe ili za druženje sa najbližim prijateljima. Moguće je da ćete u ovom trenutku ipak dati prioritet onima koje niste vidjeli duže – sa društvom ćete se okrenuti nekim zabavnim aktivnostima.
 

Rak


Svi znamo da ste vi vrlo vrijedni i posvećeni domu i porodici. Ipak, ovako dobar dan nemojte iskoristiti samo za petljanje po kući i oko kuće – ako ništa drugo, batalite spremanje ručka i umjesto toga sa dragim ljudima idite u neki lijep restoran. Opustićete se i uživati, potrebno vam je to…
 

Lav


Imali ste vi neke planove za danas. Međutim, neke situacije su iskrsle neočekivano i vaši će planovi morati da budu promijenjeni. Ne izgleda kao da je ovo loše po vas, naprotiv – ovi preokreti vas vode ka odličnom provodu i zabavi, a moguće je i da će danas “pasti” neko novo poznanstvo i flert.
 

Djevica


Svjesni ste da je zaista neophodno da odradite neke obaveze oko kuće ili oko nekog od članova porodice. Međutim, prilika za zabavu je iskrsla tako neočekivano, da prosto ne možete da joj odolite. Biće vremena za spremanje i za čišćenje – dajte sebi šansu da se opustite i relaksirate sa nekim zanimljivim ljudima.
 

Vaga


Vi biste danas da stignete na sto strana. I vjerovatno će vam to i poći za rukom. Jednostavno, sve se namiješta tako da vas vodi ka zanimljivim dešavanjima i intenzivnom provodu. Malo sa društvom, malo sa voljenom osobom, malo vremena čak i za nova poznanstva i interesantne ljude u vašoj blizini…
 

Škorpija


Vašu učmalu svakodnevnicu danas će prodrmati jedan neočekivani susret. Moguće je da dođe do poznanstva sa osobom koja će vas u potpunosti pokrenuti i učiniti da se osjećate neizrecivo dobro i raspoloženo. Ovo može biti čak i upoznavanje sa prijateljem sa društvenih mreža.
 

Strijelac


Nije vam baš drago što i danas morate da odradite neke obaveze, ali ako ništa drugo, sve ćete završiti još u ranim prijepodnevnim satima. Ostatak dana koristite za ljubav, za izlazak sa voljenom osobom i dobar provod. U izuzetnom ste raspoloženju i umjećete da učinite da se i druga strana tako osjeća.
 

Jarac


Moguće je da ste očekivali susret sa prijateljima, ali ćete u posljednjem trenutku morati da otkažete, jer su se pojavile obaveze prema nekom od ukućana. Iznerviraće vas što vam kvare vaš utvrđeni raspored, ali ćete se prilagoditi. Danas teško da će doći do susreta sa osobom koju volite.
 

Vodolija


Svi vaši planovi se odvijaju baš onako kako ste i namjeravali. Računali ste da ćete cijeli dan biti u pokretu i to će se i dogoditi. Ako imate mogućnosti, maknite se negdje van grada i budite u prirodi, jer ćete se u potpunosti napuniti pozitivnom energijom. Odličan kontakt sa suprotnim polom.
 

Ribe


Emotivniji ste nego inače i možda biste najradije proveli dan u maženju i gnjavljenju sa svojim voljenim bićem. Međutim, vaš partner ima potpuno drugačije planove i vi ćete im se prilagoditi. Za romantiku će biti vrijeme nekog drugog puta, danas ste u pokretu i provodu i nećete se osjećati nimalo loše!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info