Dnevni horoskop za 21.02.2018.

0

Ovan


Sve ono što ste započeli tokom prethodnih dana danas će dostići svoju kulminaciju i razrješenje i izgleda da ćete u potpunosti biti zadovoljni time kako se sve odvija. Pravite strategiju kako da se približite jednoj osobi koja vas neodoljivo privlači.
 

Bik


Danas bi trebalo da budete nešto oprezniji po pitanju finansija, jer su mogući gubici pa vam se nikako ne preporučuju neka veća ulaganja. Takođe, moguće je da nećete dobiti novac koji ste očekivali. Posvetite se osobama koje su vam bliske, potrebno je da im pružite više pažnje.
 

Blizanci


Bilo bi dobro da danas ne reagujete impulsivno i ishitreno, već da budete više proračunati u dogovorima i komunikaciji. Sve može proći mnogo bolje od onoga što ste očekivali. Emotivni partner je danas posesivan i opterećivaće vas svojom ljubomorom.
 

Rak


Previše planirate, a u isto vrijeme se opterećujete detaljisanjem i moguće je da na kraju ništa konkretno nećete ni uraditi. Neke situacije ćete ipak morati da pustite da se odvijaju same od sebe. Emotivni segment je danas vrlo intenzivan, slijedi vam strastan kontakt sa emotivnim partnerom.
 

Lav


Nimalo niste zadovoljni kako se odvija jedan poslovni dogovor ili saradnja, ali trenutno tu ne možete ništa konkretnije uraditi da biste stvari okrenuli u svoju korist. Ne potencirajte na promjenama, one sada nisu moguće. Pretjerana očekivanja prema emotivnom partneru.
 

Djevica


Brinete se zbog jednog poslovnog dogovora i razmišljanja o tome kako da pokrenete situaciju će vas okupirati. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, jer postoje okolnosti koje vam možda nisu poznate. Stoji vam iscrpljenost u drugom dijelu dana pa možda nećete biti voljni da se posvetite partneru.
 

Vaga


Pred vama je dosta velik broj poslovnih obaveza. Nešto od ovoga će vam izgledati kao prepreka koju ne možete prevazići, maltene nerješivo, ali ćete biti iznenađeni da nekako sve ipak dolazi na svoje mjesto. Mogu vam pomoći osobe od kojih to niste ni očekivali. Emotivno prilično statično.
 

Škorpija


Toliko ste opterećeni nekim poslovnim pitanjem da ćete više od pola dana provesti u razmišljanjima kako da ovo riješite i više-manje se vrtiti ukrug. Možda je bolje da se usmjerite na neku drugu stranu. Slijedi vam jako zanimljiv susret u popodnevnim ili ranim večernjim satima.
 

Strijelac


Moraćete danas da posvetite dosta vremena nekim situacijama koje smatrate u potpunosti nebitnim. Ipak, posao od vas to zahtijeva i vi ćete se dosta nevoljko prilagoditi. Moguće je flertovanje sa nekim koga znate preko poslovnih okolnosti ili sa osobom sa kojom vas je upoznao prijatelj.
 

Jarac


Danas se možda neće baš sve odvijati onako kako ste vi to zamislili, ali nemate nekih posebnih razloga za neraspoloženje. Umjesto ovoga, posvetite se zaostalim obavezama ili tekućim poslovima. Nešto slabija komunikacija sa voljenom osobom, ali samo zbog njene opterećenosti obavezama.
 

Vodolija


Noviteti koji dolaze od strane nadređene osobe izazivaju u vama dvojako raspoloženje. Niste sigurni da li treba da se radujete ili da budete zabrinuti. Pustite, sačekajte da vidite u kom pravcu sve ovo ide. U emotivnom segmentu vrlo podsticajan dan, ali može povremeno biti naglašena ljubomora.
 

Ribe


Iako su vam početkom dana vaši planovi izgledali kao pretjerani, ipak će na kraju radnog vremena ispasti da ste ostvarili i više od onoga što ste očekivali. Slijede vam i neke šanse za vanrednu zaradu. Ako danas provedete vrijeme sa voljenom osobom, osjećaćete se kao na sedmom nebu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info