Dnevni horoskop za 20.02.2018.

0

Ovan


Dan je odličan za dogovore, jer ste ubjedljivi i puni samopouzdanja i sada lako možete “nametnuti” svoje mišljenje drugima. Takođe, neke šanse za zaradu će se prilično neočekivano otvoriti pa gledajte da budete spremni da ih iskoristite. Prisustvo jedne osobe vam unosi pozitivan nemir.
 

Bik


Pred vama je jedan vrlo podsticajan dan. Doduše, nekih neočekivanih situacija će biti u poslovnom segmentu, ali možete ih bez većih problema riješiti i okrenuti u svoju korist. Budite spremni na akciju. Odličan momenat da se pokrenete prema nekome ko vas privlači i intrigira.
 

Blizanci


Dan je dobar da se pokrenete po više pitanja. Možete uspostaviti komunikaciju sa važnim poslovnim saradnikom, a postoji i podrška od strane prijatelja ili uticajnih osoba. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom i pred vama je dan ispunjen flertovanjem i zanimljivim pričama.
 

Rak


Sada i neke poslovne, ali i privatne obaveze možete završiti na mnogo lakši način nego što ste to mislili. Dosta toga će vam ići naruku pa se prihvatite i onoga što je do sada bilo u zastoju. Vrijeme je da posvetite više pažnje voljenoj osobi i možda i pokrenete neka pitanja u svojoj vezi.
 

Lav


Opušteni ste, rasterećeni, jer ste završili sa nekim poslovnim obavezama i ovaj dan bi trebalo da vam prođe u dosta dobrom raspoloženju. Nećete obraćati pažnju na neke sitne provokacije od strane voljene osobe – sa osmijehom ćete preći preko svega i pružiti joj ljubav i pažnju koju zaslužuje.
 

Djevica


Neki poslovni projekat koji ste od ranije pokrenuli, danas bi trebalo da otpočne sa realizacijom. Veoma će vas obradovati to što se neke situacije konačno pokreću. I u finansijskom segmentu može biti lijepih iznenađenja. Razmišljanja o bivšem emotivnom partneru i moguć kontakt sa njim.
 

Vaga


Danas je jednostavno vaš dan. Sve ide mnogo lakše nego inače, a vama osmijeh neće silaziti sa lica. Čak ćete bez problema preći i preko nekih sitnijih distrakcija sa poslovnim partnerima ili kolegama. Jedva čekate na susret sa voljenom osobom. Slobodnima danas stoji jedno zanimljivo flertovanje.
 

Škorpija


Napetost, drama i bura u poslovnom segmentu – ovo su situacije u kojima se vi lično osjećate najbolje i na najlakši način funkcionišete. Zato će vam biti još draže kada sve uspješno privedete kraju. Samo hrabro naprijed i ne dozvolite da vas bilo šta spriječi u vašem ostvarenju.
 

Strijelac


Danas je potrebno u većoj mjeri se posvetiti svakoj situaciji u poslovnom segmentu. Nešto što izgleda kao lako, vjerovatno će se iskomplikovati pa vam je potrebno dosta organizovanosti i ažurnosti. Neke lijepe vijesti vezane za emotivni život – jedna osoba će se jako aktivirati oko vas.
 

Jarac


Imate dosta poslovnih obaveza i kratak rok da ih završite. S druge strane, muče vas neki lični problemi koje morate rješavati što prije. Biće nešto teže uspostaviti balans i vjerovatno će vas sve ovo dosta iscrpiti. Možda nećete uspjeti da posvetite punu pažnju voljenoj osobi, čak je moguća i rasprava.
 

Vodolija


Ovaj dan ćete vjerovatno zapamtiti. I po dobrom i po lošem. Loše je što ćete biti nervozni i “naježeni” prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt, a dobro to što ćete konačno završiti sa nečim što vam je predstavljalo opterećenje. U emotivnom segmentu stoji flertovanje, čak mogućnost avanture.
 

Ribe


Danas je moguće da dogovorite jedan poslić koji bi se pokazao kao dosta isplativ u finansijskom smislu. Raduje vas što se tenzija koja je postojala između vas i jednog kolege smirila i što su ponovo uspostavljeni harmonični odnosi. Dosta ste raspoloženi i puni optimizma.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info