Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Polje posla i novca je super aktivno u ovom periodu pa bi bilo divno da svu svoju snagu usmjerite na taj segment, jer možete proći odlično. Doduše, nešto više pažnje obratite na dogovore, pogotovo ako su novi poslovni partneri u pitanju, jer ćete imati zbunjujućih situacija i pogrešnog razumijevanja.

Nekima od vas stiže ponuda koja se vezuje za inostranstvo ili za državne i javne ustanove, što svakako vrijedi uzeti u razmatranje, ali tek poslije dobrog analiziranja svih stavki u ugovoru.

Ljubav. Slobodnim Vodolijama sve što je vezano za posao i prijatelje može pokrenuti emocije. Više će osoba biti u vašoj blizini, ali će vašu pažnju privući vjerovatno baš ona koja je zauzeta. Iskreno rečeno, ako očekujete da uđete u nešto ozbiljnije u ovom periodu, slobodno računajte da nema ništa od tog posla. Ako vam se sviđa ono što vam se nudi, to je u redu, ali ukoliko vam se baš i ne dopada, onda čekajte neki bolji period za vas.

Ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka, trenutno ste u nekoj stabilnoj fazi. Kamo puste sreće da ovo potraje, jer je i vama i partneru već preko glave konstantnih trzavica i rasprava. Uživajte u danima koji vam slijede i potrudite se da dodatno učvrstite svoj odnos.

Zdravlje. O ishrani moraju da povedu računa i mlađi i stariji pripadnici ovog znaka. Što se tiče ovih drugih, trenutno ste i nešto više podložni virusima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info