Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Energetski ste u nekom čudnom periodu – posla i obaveza imate preko glave, a vama se ne mili ni da prstom mrdnete. Sve radite ofrlje i nadate se da to niko neće primijetiti.

Dogovori idu nešto teže nego inače, teško uspijevate da pronađete zajednički jezik sa partnerima i saradnicima. Zapitajte se da li ste trenutno nerazumni i da li tražite više nego što je to realno. Biće ovo jedna spora i teška sedmica za vas.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, trenutno vas “puca” romantično raspoloženje, zanosite se nekim razmišljanjima o idealnoj osobi, maštate i sanjarite i ne možete sami sebe da prepoznate. S druge strane, ništa vam se ne nudi čak ni približno onome što biste vi željeli. Ako hoćete da ludujete i da budete u nekoj avanturi, nekoj seksualnom hemijom prožetoj vezi – e to već može. Dakle ili smanjite očekivanja ili i dalje sanjajte na javi i čekajte tog nekog idealnog kojeg trenutno nema ni od korova.

Ako ste zauzeti, vaša vladarka Venera u kvadratu je sa vladarom partnerskih odnosa, planetom Mars. Ove aspekte možete da koristite za strast, što bi bilo idealno ili da se raspravljate i tjerate inat jedno drugom. Na vama je.

Zdravlje. Češće se nego inače osjećate bezvoljno, statično, svaki čas vam je potrebno da prilegnete i da se odmorite. Više bi vam prijalo da se krećete ili vježbate, ali to zaobilazite u širokom luku…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info