Strijelac: Sedmični horoskop za period od 19.02. do 25.02.2018.

0

Posao. Posla ćete imati prilično, ali ćete ga uglavnom obavljati sa lakoćom. Doduše, odnos sa kolegama će biti veoma napet i tu nećete uspijevati da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju. Ako se bavite privatnim poslom, računajte na veliko povećanje obaveza i više novca u vašem novčaniku.

Ukoliko ste odnedavno počeli da radite na nekom novom projektu ili na novom radnom mjestu, imaćete manjih problema sa obavezama koje je osoba koja je tu prije vas radila ostavila kao nedovršene.

Ljubav. Emotivni odnosi su u nešto boljoj fazi, ali to se ne odnosi na vas koji ste u braku. Kod vas situacija umjesto da se sređuje, samo se dodatno zahuktava. Možda bi se nešto moglo regulisati ukoliko biste se vi i partner okrenuli ka sređivanju problema u spavaćoj sobi. Ako se ne budete “trošili” na ovaj način, onda ćete to raditi kroz rasprave i svađu. Pa vi sad birajte šta vam je milije.

Što se tiče onih koji su slobodni, vi ste sada pravi magnet za suprotni pol. Sigurno je da više osoba pokušava da vas osvoji, a vi ćete dati prednost onoj prema kojoj osjećate najjaču seksualnu hemiju. Non stop vam stoje nova poznanstva, svako zanimljivije od prethodnog. Definitivno ćete uživati u svojoj popularnosti.

Zdravlje. Više se odmarajte, jer je evidentno da i pored velike energije koju trenutno posjedujete, ipak često funkcionišete na granici iscrpljivanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info